INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DAMAC FC

OFICIAL Revine Cosmin Contra! Fostul selecționer, anunțat la noua echipă » Va avea un salariu impresionant!

Cosmin Contra îi va prelua pe saudiții de la Damac
Cosmin Contra îi va prelua pe saudiții de la Damac

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 09:01 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 11:55

Cosmin Contra, fostul selecționer al naționalei României, revine în antrenorat. „Guriță” a semnat cu saudiții de la Damac FC, ocupanta locului 9 din prima ligă. El va deveni, astfel, cel de-al treilea antrenor român prezent în liga în care evoluează și Cristiano Ronaldo, după Marius Șumudică (Al-Raed) și Mirel Rădoi (Al-Tai).

Cosmin Contra, 47 de ani, va pleca astăzi în Arabia Saudită, acolo unde i s-a pregătit un salariu impresionant: va câștiga 2,8 milioane de euro în primul sezon petrecut la Damac, unde va merge cu propriul staff, așa cum a obișnuit de-a lungul timpului.

Debutul lui Cosmin Contra la Damac va fi unul special. Sâmbătă, 11 martie, noua lui echipă o va înfrunta în deplasare pe Al-Tai, formația pregătită de Mirel Rădoi. Va fi, așadar, un duel „oriental” între ultimii doi selecționeri ai primei reprezentative. 

Contra va avea pe mână un lot cotat de Transfermarkt la 10,6 milioane de euro, în care cel mai valoros jucător e mijlocașul defensiv Adam Maher, cotat la 4 milioane de euro. La Damac evoluează și mijlocașul spaniol Nono, trecut pe la Betis, Elche și Murcia.

Anul trecut, Cosmin Contra a ratat dramatic titlul în Arabia Saudită

Sezonul trecut, Cosmin Contra și Al-Ittihad au scăpat printre degete un titlu pe care îl aveau în buzunar.

După ce a fost lider 20 de săptămâni, Al-Ittihad nu a învins-o în ultimele 6 meciuri decât pe Al-Ettifaq cu 3-1, a pierdut (0-1) cu Al-Feiha, 1-3 cu Al-Hilal și 0-1 cu Al-Taee și a remizat (4-4) cu Al-Fateh și 0-0 cu Al Batin. Președintele clubului din Jeddah nu i-a mai prelungit contractul.

De-a lungul carierei, Contra a mai antrenat: Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou RF, Alcorcon și naționala României.

Citește și alte știri de actualitate: 

„A prins drag de gol” » Drăgușin a marcat din nou pentru Genoa, într-un meci în care și Pușcaș a punctat

Dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Știţi ce fac jucătorii la şedinţa tehnică?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  08 Martie 2023, 10:50

Daca unul ca Gurita face 2.8 milioane in Arabia S., cat ar face unul ca Sir Alex Ferguson (asa, ca de exemplu)?.... Mi-as permite sa zic ca undeva la jumatate din PIB.

username_2
username_2  •  07 Martie 2023, 20:46

io nu cred că-i dau ăia 2,8 mil, nici dacă l-ar fi chemat Al Guriț

istet10
istet10  •  07 Martie 2023, 20:26
Postat de marius1979 pe 07 Martie 2023, 12:58

Bravo Contra. Iai prostit si pe astia sati dea bani. Prost Ii cine da Nu cine cere.

Tu revolutionezi gramatica.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează