INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA / FRANȚA

Cosmin Contra și Viorel Moldovan își duc echipele spre retrogradare » Situație dramatică pentru echipele conduse de cei doi

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 12:39

Alcorcon, echipa condusă de Cosmin Contra, a pierdut meciul din Liga Adelante în fața celor de la Cordoba, scor 0-1, și a coborât pe locul 20 din 22 de echipe, cu doar 5 puncte din primele 6 etape.

"Dacă nu sunt rezultate, antrenorul este cel care răspunde. Cel care ia deciziile sunt eu, iar dacă nu câştigăm, tot eu sunt responsabil.

Dar simt că putem să trecem peste această perioadă dificilă. De mâine trebuie să ne gândim la următoarea partidă. Este timpul să arătăm de ce suntem capabili", a declarat Contra la conferința de presă.

Nici Viorel Moldovan nu e într-o situație prea bună la Auxerre, care a peirdut pe terenul lui Ajaccio, scor 0-2, în etapa a 8-a din liga secundă a Franței. Trupa fostului secund al naționalei României e pe poziția a 17-a din 20 de echipe, cu 6 puncte din 8 etape.

Ambii antrenori au preluat cele două echipe la începutul acestui sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează