INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Cosmin Contra a ratat titlul în Arabia Saudită + Pe ce loc a încheiat formația lui Șumudică

Al-Hilal este noua campioană din Arabia Saudită! Al-Ittihad, formația antrenată de Cosmin Contra, a sperat în zadar până în ultima rundă.
Al-Hilal este noua campioană din Arabia Saudită! Al-Ittihad, formația antrenată de Cosmin Contra, a sperat în zadar până în ultima rundă.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 23:15 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 23:51

Al-Hilal este noua campioană din Arabia Saudită! Al-Ittihad, formația antrenată de Cosmin Contra (46 de ani), a sperat în zadar până în ultima rundă. 

Al-Hilal și Al-Ittihad erau la egalitate de puncte înaintea ultimei runde, cu avantaj de partea celei mai titrate formații din istoria Arabiei Saudite, datorită victoriilor din meciurile directe. 

Al-Hilal și-a îndeplinit misiunea, victorie 2-1 împotriva celor de la Al-Faisaly, și a cucerit un nou titlu. Ambele reușite ale victoriei au fost semnate de nigerianul Odion Ighalo, fostul atacant al lui Watford sau Manchester United. 

18 titluriare Al Hilal în Arabia Saudită, cea mai titrată formație din istoria competiției

Cosmin Contra, doar pe 2 în Arabia Saudită

De partea cealaltă, resemnați, elevii lui Contra nu au reușit să câștige partida cu Al Batin. S-a încheiat 0-0, iar Al-Ittihad termină pe poziția secundă, la două puncte în spatele campioanei.

Podiumul a fost completat de Al Nasr, iar pe locul 4 s-a clasat Al Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică (51 de ani).

Clasamentul final în prima ligă a Arabiei Saudite

Cosmin Contra a ratat titlul în Arabia Saudită + Pe ce loc a încheiat formația lui Șumudică
FOTO: Sofascore.ro

Al-Ittihad - Al Batin 0-0

Al Ittihad: Groghe - Al Shanqeeti, Hawsawi, Al Shammari, Hegazy - Al Nashri, Bruno Henrique - Al Bishi, Romarinho, Coronado - Hamdallah 
Antrenor: Cosmin Contra 

Al Batin: Campana - Naji, Chaves, Mauricio, Al Shammari - Al Qarni, Al Sudani - Rayhi, Abreu, Al Eisa - Al Shamlan 
Antrenor: Alen Horvat

8 titluriare Al-Ittihad în Arabia Saudită.

Al Hilal - Al-Faisaly 2-1

Citește și alte știri din fotbalul mondial:

Tătărușanu pleacă de la AC Milan pentru a fi rezervă la altă superechipă de Serie A? Sau alege noua trupă a lui Berlusconi?

Mercato complicat în Europa! Echipele din Bundesliga, Premier League, La Liga sau Serie A au cheltuit 1,15 miliarde de euro. Aproape un sfert din sumă pentru 3 jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rilu
rilu  •  28 Iunie 2022, 02:52

Iti dai seama cata frustrare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează