INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATROMITOS

Cosmin Matei a fost prezentat la noua sa echipă! Durata contractului, salariul + prima reacție

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 11:13

Cosmin Matei a plecat oficial de la Dinamo și a semnat cu Atromitos, echipă din prima ligă greacă. Fotbalistul a semnat un contract pe 2 ani și jumătate, iar Dinamo se va alege cu 50.000 de euro în schimbul său.

La noul său club Cosmin Matei va purta numărul 9. Fotbalistul va încasa un salariu de 240.000 de euro pe sezon.

"Mă bucur că s-a rezolvat, este un pas înainte pentru mine , aveam nevoie de o schimbare. M-am simțit foarte bine la Dinamo , indiferent că au fost perioade grele sau frumoase , tot timpul voi ține minte spiritul și atmosfera frumoasă facută de dinamoviști.

Îmi aduc aminte cu drag de primii 3 ani, am invățat multe de la dinamoviști adevarăți, Dănciulescu, Cătalin Munteanu, Marius Niculae, Alexe. Nu regret nimic din ce am făcut , au fost 4 ani frumoși. Le țin pumnii colegilor mei, le doresc să ia cel puțin un trofeu.

A fost un grup frumos, unul sincer, bazat pe prietenie , de aici au plecat rezultatele bune de anul trecut, din unitatea jucatorilor , fie că era român sau străin, toți am fost la fel. Filip și Anton au obligația să duca asta mai departe", a declarat Matei pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
jim_raynor
jim_raynor  •  02 Februarie 2016, 16:11
Postat de khal_37 pe 02 Februarie 2016, 11:41

Te-au si cenzurat imdiat ascunzand ca internautul care a scris porcaria asta este mahmur, de aceea nu s-a nici semnat. Aceste porcarii sunt scrise de cei care apareau in dreapta paginii vechi de internet, o parte suporteri dinamovisti, o parte cefer-isti sau rapidisti. Acum sub protectia anonimatului scriu ce vreau, cand vreau ulterior sub protectia anonimatului comentandu-si propriile ,,opere'' si provocand pe toata lumea sa le iasa lor bine norma de comentarii.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sumred
sumred  •  02 Februarie 2016, 13:35

Bafta Cosmin!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Februarie 2016, 13:13
Postat de khal_37 pe 02 Februarie 2016, 13:05

Invata sa folosesti semnele de punctuatie si dupa aceea critica copil frustrat. Si apropo, dupa punct in limba romana, INTOTDEAUNA pentru prima litera din cuvant se foloseste majuscula!!! Chiar daca esti dinamovist...nu esti scutit de asta.

hai sa-ti zic ca doar daca punctul marcheaza sfarsitul unei propozitii/fraze. poate sa fie un punct din cele 3 puncte de suspensie sau sa fie un punct dupa o prescurtare. dupa acele puncte nu se scrie cu litera mare. in plus de asta uite asa vor muschii mei pe gsp eu de exemplu scriu doar cu litere mici dupa punct. probleme ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează