INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Cosmin Olăroiu e la un pas de sferturile Cupei Asiei: ”Trebuie să trecem peste victoria în faţa Coreei de Nord”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 20:06

Cosmin Olăroiu a vorbit despre victoria Arabiei Saudite cu Coreea de Nord, scor 4-1, care apropie echipa sa de sferturile Cupei Asiei.
"Am fost încrezător, pentru că era greu pentru Coreea de Nord să ţină acelaşi ritm tot timpul. I-am obosit şi ştiam că ne vor oferi spaţii. Am decis să jucăm cu doi atacanţi şi de aceea am pierdut ceva din consistenţa de la mijloc. Am avut ceva probleme acolo. Ei au înscris şi au fost periculoşi pe contraatac, dar uneori trebuie să îţi asumi riscuri", a spus Cosmin Olăroiu.

Selecţionerul a vorbit şi despre şansele de calificare în sferturi: "Dacă nu avem încredere, atunci ce avem? Este important să trecem peste acest moment foarte repede, aşa cum am făcut-o după meciul cu China şi să ne gîndim la următorul meci, care va fi împotriva unei echipe diferite cu un stil de joc diferit. Trebuie să fim concentraţi”

În urma rezultatelor înregistrate după primele două etape, Arabia Saudită mai are nevoie de cel puţin o remiză cu Uzbekistan pentru a se califica în sferturile Cupei Asiei. Partida va avea loc duminică, de la ora 12:00, pe Eurosport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
spivak
spivak  •  15 Ianuarie 2015, 12:54

Uzbekistanul îi snopeşte.

jalabert
jalabert  •  15 Ianuarie 2015, 05:43

o sa fie spulberati de uzbeci care o incaseaza regulat de la kazahi aia care sunt ciuca batailor in europa. concluzia: daca juca oli un turneu cu andorra, san marino si liechestein risca sa nu scoata echipa saudita din grupe.

alexutu7
alexutu7  •  15 Ianuarie 2015, 01:38
Postat de vladutz13 pe 15 Ianuarie 2015, 00:07

Ok, merge cu Uzbekistanul, dar cu Australia ce se face???

se apara...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează