INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Costel Gâlcă și Vejle, matematic în play-out după înfrângerea cu Aalborg

Constantin Gâlcă, antrenor Vejle Boldklub
Constantin Gâlcă, antrenor Vejle Boldklub

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 17:17 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 17:27

Vejle Boldklub, echipa antrenată de Constantin Gâlcă (49 de ani), a pierdut cu Aalborg în etapa 21 a campionatului din Danemarca, 0-2, și nu mai are șanse să ajungă în play-off.

Vejle nu a putut să lege două victorii consecutive, după 2-0 runda precedentă cu Odense. Echipa pregătită de Constantin Gâlcă a fost surclasată pe teren propriu de Aalborg și a pierdut orice șansă de a intra în play-off-ul pentru titlu.

Vejle Boldklub, învinsă de Aalborg

Oaspeții au deschis scorul încă din minutul 12, prin Tom van Weert, în timp ce al doilea gol a venit în minutul 55, autorul acestuia fiind Jakob Ahlmann.

Deși au ținut mai mult de minge și au expediat mai multe șuturi pe poarta adversă, elevii lui Gâlcă nu au putut modifica scorul până la final. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, Vejle ocupă locul 10 din 12 și are 24 de puncte, 4 sub Sonderjyske, ocupanta locului 6, primul de play-off.

Astfel, obiectivul lui Constantin Gâlcă în acest final de sezon va fi evitarea retrogradării. În Danemarca, ultimele două clasate la finalul play-out-ului retrogradează.

Clasamentul în Danemarca: Vejle va fi în play-out

Costel Gâlcă și Vejle, matematic în play-out după înfrângerea cu Aalborg

Citește mai multe știri despre stranieri:

VIDEO. A scăpat de chinul de la FCSB şi s-a dezlănţuit în Coreea de Sud » Sergiu Buş a marcat la debutul pentru noua sa echipă

Nicolae Stanciu a prins un card foarte bun în Echipa Săptămânii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează