INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COVID-19

COVID-19. Marius Șumudică, recital înaintea reluării campionatului din Turcia: „Înghit masca! Este inuman ce se cere!”

Marius Șumudică a revenit în Turcia zilele trecute, după mai bine de 30 de zile petrecute în România
Marius Șumudică a revenit în Turcia zilele trecute, după mai bine de 30 de zile petrecute în România

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 07:45

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a revenit de o săptămână în Turcia și se pregătește pentru reluarea campionatului alături de echipa pe care o antrenează din octombrie 2019. 

Șumudică, staff-ul său și jucătorii au fost testați recent pentru COVID-19, toate testele ieșind negativ. Acum, antrenorul român mai trebuie să stea în carantină încă o săptămână după revenirea din România. 

Reluarea campionatului va fi sinonimă cu unele reguli strice de igienă: inclusiv mingile ar trebui să fie dezinfectate, iar antrenorii ar putea fi obligați să poarte măști. Regulile au fost comentate cu o stupoare amestectă cu ironie de Șumudică: 

„Este inuman ce se cere prin protocolul ăsta. Am înţeles că, dacă iese mingea, trebuie dezinfectată. Păi, ce, îl aştepţi pe ăla să stropească via? Dacă îl văd pe unul cu bidonul în spate şi cu oala să stropească mingea şi când o aruncă, îi dai lui ăla în ochi, orbeşte, cine ştie cu ce substanţe se dă pe minge.

Eu, cum sunt mai irascibil, vreau să ţip. Dacă îmi pierd răsuflarea şi trag aer, înghit masca!”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Antena Sport.

9este pe locul pe care Gaziantep îl ocupă în Turcia, cu 32 de puncte obținute în 26 de meciuri jucate.

Restart pe 12 iunie în Turcia

Odată ce perioada de carantină va ajunge la final, Marius Șumudică va reveni la conducerea antrenamentelor echipei. Campionatul din Turcia va fi unul dintre primele din Europa care se va relua: restartul este deja programat pe 12 iunie.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Rămân Messi și Ronaldo cu buza umflată? Gala „The Best 2020” din Milano s-a anulat!

COVID-19. „Modelul suedez” lovește și în fotbal » Decizia incredibilă luată de Federație înaintea reluării campionatului

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  14 Mai 2020, 13:38

"Aceia care renunță la libertate pentru a obține puțină siguranță, nu merită nici libertatea, nici siguranța.” (Benjamin Franklin)

267911416890124
Daniel Cara  •  14 Mai 2020, 10:34

Pe *** ii deranjeaza orice constrangere. Sunt cei mai mari iubitori ai libertatii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează