INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Trebuie să vezi asta! Mesajul din Italia trimis de Ionuț Radu, în plină pandemie de COVID-19: „Azi luptăm pentru bunicii și părinții noștri”

Ionuț Radu a transmis un mesaj pentru români // sursă foto: captură YouTube @ FRF TV +33   FOTO
Ionuț Radu a transmis un mesaj pentru români // sursă foto: captură YouTube @ FRF TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 17:38

Ionuț Radu (22 de ani) a transmis un mesaj pentru români, în contextul pandemiei de COVID-19.

Portarul care aparține de Inter este împrumutat la Parma, oraș în care a rămas în această perioadă în care Italia este supusă unei încercări grele de pandemia de COVID-19.

Radu este cunoscut pentru discursurile sale cu tentă motivațională, portarul reușind să își motiveze colegii de la naționala U21 în mai multe rânduri. Atât de bine încât au scris istorie la Campionatul European U21 din 2019, unde au ajuns până în semifinale.

Azi luptăm pentru bunicii, pentru părinții noștri. Și nu luptăm cu inima, așa cum am făcut-o până acum pe stadion. Azi luptăm cu capul. Respectăm întocmai sfaturile care ne sunt oferite de autorități, lucru care, din punctul meu de vedere, nu este greu, trebuie doar să stăm în casă. Nu ni se cere să mergem la război, nu ni se cere să ne riscăm viețile, ba din contră, ni se cere să ne protejăm”, a transmis Radu pentru frf.ro.

”Este pentru prima dată în viața mea când fotbalul este pe plan secund. Trebuie doar să stăm în casă, ni se cere doar să ne protejăm. Sunt sigur că ne vom revedea curând pe stadion. Atunci când vom simți mirosul ierbii proaspăt tăiate și ne vom revedea, vom ști că am învins”
Ionuț Radu

17.127 de deceses-au înregistrat în Italia din cauza COVID-19, în timp ce 135.586 de persoane s-au infectat

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+29 FOTO

VIDEO: STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre COVID-19:

COVID-19. Revoluție pe piața transferurilor: Transfermarkt a prăbușit cotele fotbaliștilor! » Messi a căzut pe 9 în TOP 10 mondial + cât s-au devalorizat „perlele” lui Becali

Doi pacienți din România externați pe 26 martie, testați din nou pozitiv cu Covid-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  08 Aprilie 2020, 18:53

luptam da, doar ca e o lupta precum cea a mesterului manole, fara nici un progres, luptam mai degraba sa nu supraincarcam crematoriile si cimitirele, ci doar pt un flux constant de victime, iar pretul platit de restul societatii e absolut imens ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close