INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Cristi Ganea s-a întors la Bilbao. Ca să plece din nou!

Cristi Ganea nu s-a impus deloc la echipa bască
Cristi Ganea nu s-a impus deloc la echipa bască

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 18:02 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 18:13

Fundașul stânga Cristi Ganea, 28 de ani, a revenit la Athletic după împrumutul la Viitorul. Nu are loc în echipă și nu poate fi înregistrat. Singura lui șansă: să fie din nou împrumutat.

Transferat în vara lui 2018 de la Viitorul la Athletic Bilbao, pentru un milion de euro, Cristi Ganea nu s-a impus deloc la echipa bască.

Două jocuri oficiale la prima echipă bască

A jucat doar două meciuri oficiale la prima echipă (unul în LaLiga, unul în Cupa Spaniei), fiind împrumutat în această perioadă la Numancia (Segunda) și Viitorul. Întors pe 1 iulie la Bilbao, a reluat pregătirea la centrul sportiv Lezama, potrivit Marca, dar antrenorul Gaizka Garitano a anunțat: "Nu va fi folosit, suntem acoperiți pe postul lui". Berchiche titular, Balenziaga rezervă.

Ultimul an de contract

Ganea, 28 de ani, care oricum nu mai putea fi înscris pentru a evolua la Athletic în acest sfârșit de sezon, mai are doar un an de contract pe "San Mamés". Va fi, probabil, încă o dată împrumutat.

Alexandru Băluță și-a anunțat plecarea de la Slovan Liberec printr-un mesaj emoționant: „Poate n-am fost suficient de bun” + unde va juca în continuare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  09 Iulie 2020, 08:46

mare valoare, a ajuns la 28 de ani deja?? si tot asteapta sa explodeze, saracul... Intra Chiajna pe fir, probabil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează