INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Criticat dur în Belgia, Ianis Hagi e pariul spaniolului „Maldini”: „Va ajunge un fotbalist mare”

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 08:38

Julio Maldonado (52 de ani), unul dintre cei mai faimoși jurnaliști sportivi iberici, crede că Ianis Hagi (21 de ani), fotbalistul lui Genk, va ajunge în elita fotbalului mondial. 

Analistul supranumit „Maldini” a ales cinci tineri pe care îi consideră de mare viitor, iar unul dintre ei este mijlocașul în vârstă de 21 de ani al lui Genk.

Celelalte patru „pariuri”: olandezul Kenneth Taylor (17 ani, mijlocaș, Ajax), ecuadorienii Gonzalo Plata Jiménez (19, aripă, Sporting Lisabona) și Leonardo Campana (19, atacant, Barcelona S.C.) și nigerianul Tom Dele-Bashiru (20, mijlocaș, Watford).

Criticat în Belgia

Declarațiile lui Julio Maldonado vin într-o perioadă în care Ianis Hagi e criticat de presa din Belgia. Fiul lui Hagi e rezervă la Genk, iar jurnaliștii l-au inclus recent în topul celor mai nereușite transferuri de vara trecută.

Ianis Hagi a fost inclus în topul celor mai dezamăgitoare transferuri estivale din Jupiler Pro League. Mijlocaşul român figurează, în viziunea agenţiei voetbalprimeur.be, alături de nume ca Nasri (Anderlecht), Defour (Standard) şi Diagne (FC Bruges). 

„Ianis Hagi a sosit la Genk având referințe foarte bune şi trebuia să devină noua vedetă a campioanei. Dar, după ce cu Felice Mazzu la început a arătat nişte urme de talent, a ajuns să evolueze din ce în ce mai puțin.

Nici măcar înlocuirea antrenorului şi venirea lui Hannes Wolf nu a adus creşteri în jocul lui, românul fiind doar o dată folosit titular de tehnicianul german”. 

Voetbalprimeur.be este al doilea portal belgian care îl consideră „ţeapă” pe fiul „Regelui”, adus cu 4 milioane de euro de la Viitorul!

Vezi și: 

EXCLUSIV Ioan Ovidiu Sabău: „Mai prindem grupe o dată la 10 ani” + explică eșecul lui Ianis Hagi de la Genk

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  09 Ianuarie 2020, 14:32

E MOALE, NU ARE PUTERE SA DEA ÎN MINGE ȘI SA MARCHEZE!

stormseeker
stormseeker  •  09 Ianuarie 2020, 12:42

Iar arunca taica-sau cu banii pe la toti ziaristii si diversi alti "specialisti".

10209355191619210
Dani Dany  •  09 Ianuarie 2020, 11:38

Spaniolul maldini si italianul butragueno...:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close