INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Cu spatele la zid » Gâlcă a pierdut cu Villarreal două puncte și 5 jucători pentru meciul cu Real

Gâlcă este tot mai îngrijorat de erorile defensive la fazele fixe și de ineficiența pe faza ofensivă
Gâlcă este tot mai îngrijorat de erorile defensive la fazele fixe și de ineficiența pe faza ofensivă

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 00:00

Antrenorul lui Espanyol are doi suspendați, Moreno și Alvarez, doi cu clauză anti-Madrid, Burgui și Asensio, iar Caicedo a suferit o microruptură musculară. Și întăririle promise nu mai vin.

Decontul după meciul cu Villarreal e sumbru pentru Gâlcă. În afara celor două puncte risipite (2-2), în ciuda unui joc bun făcut de Espanyol, antrenorul român va merge duminică pe "Bernabeu" într-o mare criză de efectiv.

Victor Alvarez, al cincilea "galben", și Gerard Martino, eliminat pentru proteste după golul stupid primit în final, sînt suspendați. Iar golgeterul Caicedo, înlocuit sîmbătă înaintea pauzei, a suferit o microruptură musculară și n-are șanse să reintre cu Real. Și nu-i totul.

Titularii Marco Asensio și Burgui, proveniți de la clubul blanco, nu pot fi folosiți, avînd clauză anti-Madrid. Arbilla, Victor Sanchez și Canas au mai vechi probleme medicale, iar achizițiile așteptate de Gâlcă de la noul patron chinez nu mai apar. "Dacă nu vine nimeni, mergem înainte. Avem un grup foarte important și contez pe toți cei 25 de jucători, nimic în plus", explică preocupat Costel.

"E îngrijorător că nu marcăm și nu cîștigăm, deși avem șanse să închidem meciul. Sînt preocupat și de absențele cu Real, dar avem lot de 25 de jucători"
Costel Gâlcă, antrenor Espanyol

2 punctedin ultimele 15 disponibile a luat Espanyol, din remizele cu Barcelona (0-0) și Villar real (2-2), ambele acasă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează