INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT - LOKEREN 1-0

Cu Stanciu titular, Anderlecht a obținut o victorie dramatică și urcă pe prima poziție

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 18:23

Cu Nicolae Stanciu titular, Anderlecht s-a impus pe teren propriu contra formației Lokeren, scor 1-0, în etapa a zecea din campionatul Belgiei. 

FINAL » Anderlecht - Lokeren 1-0
Teodorczyk '90
liveTEXT

Stanciu nu a avut reușite deosebite în meciul de astăzi și a fost schimbat de Weiler după doar o oră de joc. În locul mijlocașului român a intrat Capel. 

Golul victoriei pentru Andelecht a fost înscris de Teodorczyk, în minutul 90, după ce jucătorii lui Lokeren au cerut o lovituă de la 11 metri în primele minute ale reprizei secunde.

Cu victoria obținută astăzi, Anderlecht urcă pe prima poziție în campionatul belgian, cu 21 de puncte și are un avans de un punct față de Waregem, care ocupă locul secund.

Alex Chipciu a fost indisponibil pentru această partidă, după ruptura musculară suferită în timpul meciului pe care România la disputat în Kazahstan, încheiat cu scorul de 0-0.

Echipele de start:

 Anderlecht: Roef - Spajici, Kara, Nuytinck, Acheampong - Dendoncker, Tielemans - Hanni, Stanciu, Bruno - Teodorczyk

Lokeren: Copa - Galitsios, Skúlason, Maric, Ingason - Overmeire, Miric, Bolbat, De Ridder - Coelho, Terki

 

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sbon
sbon  •  16 Octombrie 2016, 23:34

hopa, incet incet se vede adevarata valoare. In Romania a mers vrajeala, numar zece, Hagi, bla bla, statistica, cifre ...etc, acolo nu mai are nimeni interesu, nu e lumea orbita ca aici ca joaca la steaua. Analizand doar ultima perioada de la nationala, la euro nimic, in primu meci mancat 2 puncte, a avut iar cifre intrun meci devenit usor de 5-0 in care a inscris un gol mai usor ca un penalty(90% a fost golu lui Stancu), iar in ultimu meci unde intradevar trebuia sa arate ceva, zero

oricare
oricare  •  16 Octombrie 2016, 22:57

Cred ca dupa transferul asta presedintele celor de la Anderlecht o sa-si dea demisia. O sa planga multi ani dupa banii astia. Cel mai scump transfer al lor dar si cea mai mare teapa.

adianghelescu
adianghelescu  •  16 Octombrie 2016, 22:41

de precizat victoria a fost obtinuta dupa schimbarea lui mucusor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează