INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Cu Vlad Chiricheş integralist, Tottenham a ţinut-o în şah pe Manchester United » Românul a fost erou pentru echipa sa

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 16:04

Vlad Chiricheş a fost titular în derby-ul etapei din Premier League, dintre Tottenham şi Manchester United, scor 0-0 şi a avut o evoluţie foarte bună.

Folosit ca fundaş dreapta, Chiricheş a jucat foarte bine şi i-a blocat excelent pe jucătorii adverşi.

Încă din primele minute ale partidei, românul s-a făcut remarcat, după ce l-a blocat de două ori în careu pe Radamel Falcao.

În minutul 23, Mata a trimis mingea în bară, din lovitură liberă, iar Chiricheş a scos mingea de pe linia porţii.

Chiar dacă a fost mai periculoasă, Manchester United nu a reuşit să cîştige şi se află pe locul 3 în Premier League, cu 36 de puncte. Tottenham a acumulat 31 de puncte şi este clasată pe locul 6.

Şase meciuri a jucat Chiricheş în Premier League, iar în cinci partide a fost titular

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
mvradulescu
mvradulescu  •  29 Decembrie 2014, 08:31
Postat de kuna pe 28 Decembrie 2014, 20:52

avem numa' EROI: Chiriches a tinut in sah Manchester, Gardos erou cu Southampton Pantilimon a fost si el erou cu Villa, Marica a devenit EROU dupa ce a aparut zvonul ca se intoarce la Getafe Motanu a tinut in sah Galatasaray : )) Avem numa' world class players. Gata, la anu, maxim doi ani ne batem cu Nemtii si Olandejii pentru locul 4 in clasamentu FIFA.

Ca să vezi ce obrăznicie ! Cum să-și permită cineva să vorbească frumos despre niște jucători români ? Ai dreptate stimabile: ai noștri sunt "utilizabili" numai când avem chef să ștergem podelele cu ceva și când vrem să dăm exemple ce fapte rușinoase ori măcar reprobabile fac românii ! Văd că vă lipsesc teribil niște isprăvi marca Tamaș pentru ca să vă fie fericirea la cotă maximă ! Lăudați-l în schimb cât puteți pe "înotătorul CR 7" ! Ăla mai zic și eu exemplu de sportivitate ... Nu plonjează nimeni în careu ca el, cu șanse uriașe ca arbitrii să doarmă în ghete, visând la meciurile viitoare !

forumeer
forumeer  •  29 Decembrie 2014, 00:33

Meci ok pt Chiriches tinant cont de pozitia pe care trebuie sa joace.

irishjoe
irishjoe  •  28 Decembrie 2014, 23:30

cap de cal clovnul celor din tribune!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează