INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Cum a ajuns Maxim în dizgrație la Stuttgart: ”Automulțumirea i-a ucis ambiția”

Maxim e dorit în Premier League de Hull City și în Championship de Leeds United
Maxim e dorit în Premier League de Hull City și în Championship de Leeds United

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 00:00

Maxim a căzut în dizgrație la Stuttgart, iar șefii îl vor plecat. Și salariul, 1,5 milioane euro, e un balast. Însă ”tricolorul” nu vrea să audă.

Creditul lui Alexandru Maxim la VfB Stuttgart s-a terminat. Tabloidul Bild a aflat că șefii clubului nu-l mai văd capabil să-și câștige locul în primul unsprezece: "Automulțumirea i-a ucis ambiția". Și sunt gata să-i dea drumul în cazul unei oferte corespunzătoare.

Mai ales că astfel i-ar economisi și salariul, 1,5 milioane euro anual, unul dintre cele mai mari din lotul șvabilor. "Prea mare comparativ cu ceea ce arată pe teren", observa ieri același Bild.

Pretenții mari

Problema este că mijlocașul de 26 de ani nu se grăbește să plece. Impresarul său, Herbert Briem, a și punctat săptămâna trecută: "Așteptăm să vedem ce se va întâmpla în retur".

Concret, "dacă Alex va continua să penduleze între banca de rezerve și teren, iar când va intra va fi folosit rar în zona centrală, atunci e puțin probabil ca el să-și ducă la bun sfârșit contractul scadent în 2019" - a aflat Kicker sportmagazin.

În cazul în care ar fi forțat să se transfere totuși în acest mercato, "numai la un club de prima ligă și pe un salariu cel puțin la fel de mare ca la Stuttgart".

"Vom lucra intensiv cu Alex și vom vedea ce rol va juca apoi. Dar suntem gata să discutăm dacă vine un club cu o ofertă bună și el vrea să plece"
Hannes Wolf, antrenor Stuttgart 

8partide a bifat Maxim ca titular în tur, în două a fost integralist. Total apariții: 16

9antrenori a avut "tricolorul" la VfB. Toți l-au folosit mai mult ca joker

4ani are Alex la Stuttgart. A fost cumpărat în ianuarie 2013, de la Pandurii, cu 1,5 milioane euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  10 Ianuarie 2017, 09:13

Automultumirea la acest tanat se manifesta inca de acum trei ani !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează