INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Cum a fost "păcălit" Rednic de Mircea Lucescu: "Am fost supărat pe el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 19:50

Mircea Rednic a povestit pentru ziarul La Derniere Heure cum a fost păcălit de Mircea Lucescu.

Antrenorul belgienilor de la Mouscron a vorbit despre momentul din anul 1991 când a ales să semneze cu Standard Liege, crezând că echipa va fi antrenată de Mircea Lucescu. Rednic a fost elevul lui "Il Luce" la Corvinul Hunedoara, la naționala României, la Dinamo și la Rapid.

"Jucam la Bursaspor, unde mă simțeam foarte bine, când Standard l-a solicitat (n.r. pe Mircea Lucescu). M-a îndemnat să-l însoțesc la Liege. Eram în contact cu KFC Uerdingen și Real Zaragoza, care-mi ofereau mai mult decât clubul din Liege. Voiam însă să-mi închei cariera la o echipă mare.

Am optat deci pentru Standard… unde Mircea Lucescu până la urmă n-a venit. La început am fost supărat pe el fiindcă n-a venit”, a spus Rednic.

Mircea Rednic a jucat pentru Standard între 1991 și 1996, pe care a și antrenat-o în sezonul 2012-2013.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează