INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BALONUL DE AUR

Cum e pînă la urmă cu Balonul de Aur, Ciprian? :) Marica s-a făcut de rîs: "dublă" la minciuni!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 23:39

Ciprian Marica a privit cu mari emoţii gala decernării "Balonului de Aur", unde Ronaldo a cîştigat pentru al doilea an consecutiv. 

Căpitanul naţionalei a celebrat victoria portughezului, deşi documentele FIFA spun că a votat altceva.

"Ronaldo? Messi? Neuer? RONALDO! Va povestesc ceva. Acum un an, la Madrid, la o cafea, un fotbalist abia transferat la Real, povestea despre primele momente petrecute în vestiarul galacticilor. «Am vrut sa impresionez şi am venit cu doua ore înainte la antrenament. Cristiano Ronaldo era de mult la pregătire!».  Asta spune tot!", a fost mesajul lui Marica de pe Facebook.

Marica a procedat cu totul altfel cînd a fost vorba de voturi: l-a pus pe primul loc pe Manuel Neuer, iar pe locul doi pe Diego Costa. Cristiano Ronaldo n-a fost inclus în preferinţele căpitanului naţionalei pentru că pe locul 3 l-a pus pe Lionel Messi!

O altă problemă cu postarea lui Marica este dezvăluirea despre discuţia cu un jucător de la Real, care este de fapt o declaraţie a fotbalistului merengue Jese Rodriguez, dintr-un interviu acordat anul trecut. "Prima dată cînd am fost chemat la antrenamentele echipei mari am vrut să impresionez şi am ajuns cu două ore mai devreme. Dar cand am intrat, Ronaldo deja era la antrenament", povestea Jese.

Atlfel, selecţionerul Anghel Iordănescu a votat 1. Ronaldo, 2. Muller, 3. Messi. Vezi aici tabelul complet cu voturile pentru jucătorul anului!

Click aici a vedea cum s-a votat pentru managerul anului!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dinamir
dinamir  •  13 Ianuarie 2015, 16:57

Scriitorul articolului(sa zicem asa "scriitor")un anti dinamovist convins si suparat ca Marica n-a acceptat sa joace la fosta steaua da in el .ce sa-i faci mentalitate de cioban.

pressaltf4
pressaltf4  •  13 Ianuarie 2015, 14:55

Cica la o cafea cu Jesse ... Marica curata mesele?

borat101
borat101  •  13 Ianuarie 2015, 03:43
Postat de bagonatze pe 13 Ianuarie 2015, 00:25

eu am inteles ca marica a votat cu Marcel Raducanu :)))

Lasa ca Marica a votat cu "Free Gigi" si copilul minune fara numar fara numar....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează