INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE - ESPANYOL 3-1

Cum explică Gâlcă perioada slabă de la Espanyol: "Sînt îngrijorat"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 09:05

Espanyol n-a mai simțit gustul victoriei în ultimele șase meciuri în toate competițiile, iar Costel Gâlcă a încercat să explice perioada proastă a echipei lui după ultima partidă cu Getafe, scor 1-2.

"Noi am pierdut meciul în patru minute. Am fost aproape de 2-0, dar nu am reușit să înscriem și apoi au început să vină golurile. Am pasat prea mult la centru. În partea a doua, am jucat ceva mai bine, dar golurile au făcut diferența.

Cîteva minute n-am mai fost în joc. Ne-au prins pe contraatac și asta a fost. În partea a doua, ambele echipe am avut ocazii pentru a schimba rezultatul, dar Getafe a fost mai eficientă.

Sînt îngrijorat că nu cîștigăm. Avem ocazii, dar nu marcăm goluri și aici trebuie să lucrăm", a declarat Costel Gâlcă, la finalul partidei, în conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dorel999
dorel999  •  18 Ianuarie 2016, 14:13

:)))) Ce comentau postacii clasici ai site-ului dupa 0-0 ala smuls Barcelonei. Mai bine îi tăvălea Barcelona, dar făceau puncte cu Eibar și Getafe. Nu e bai Costele, trebuie să antreneze cineva si la FC Voluntari.

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  18 Ianuarie 2016, 11:43

Așa se întâmplă când te crezi ceea ce nu ești TU SPUNEAI CA BATI BARCA DAR UN ANTRENOR ADEVARAT NU SE PUNE CU CEI MARI CA DA CU TINE DE PAMANT DE NU TE VEZI NUMAI ZIC DE DURITATI TE AI GANDIT VREO CLIPA CA POTI DISTRUGE UN MARE FOTBALIST DATORITA DURITATI TU JOCI FOTBAL SAU DISTRUGI VIETI

vasglo
vasglo  •  18 Ianuarie 2016, 11:11

" În partea a doua, am jucat ceva mai bine, dar golurile au făcut diferența."... Genial!! Alo, dl. antrenor, vezi ca nu mai esti in Romania!..-:)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează