INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UDINESE

Cum se fac 30.000 de euro în 135 de minute! » Torje se poate îmbogăţi după următoarele trei meciuri la Udinese

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 21:21

Fostul dinamovist mai are nevoie doar de 3 reprize în ultimele 9 etape pentru a primi bonusul trecut în contractul cu echipa italiană

Gabriel Torje începe să se adapteze rigorilor fotbalului italian şi să intre în graţiile antrenorului Francesco Guidolin. L-a ajutat mult reuşita de sîmbătă, cînd, intrat în minutul 65 al partidei, la scorul de 1-0 pentru Palermo, a adus un punct lui Udinese cu golul său din minutul 85: şut la colţul lung.

"Torje a înscris un gol frumos, e un fotbalist care creşte mult şi merită să-l iau în considerare. Cred că poate da mai mult în viitor", a explicat Guidolin după meci. Mijlocaşul de 22 de ani ar putea fi titular duminică, în deplasarea de la Siena, lucru ce l-ar aduce mai aproape de bonusul de 30.000 de euro stipulat în contract!

Conform clauzei, lui Gabi îi va fi virată în cont această sumă dacă adună 15 prezenţe în tricoul lui Udinese, de minimum 45 de minute. Pînă acum a îndeplinit condiţia în 12 partide, aşa că mai are nevoie, matematic, de numai 135 de minute jucate, în trei întîlniri, pînă la finalul sezonului (mai sînt 9 etape în Serie A) pentru a intra în posesia bonusului de 30.000 de euro.

Gabi primeşte aceeaşi sumă şi pentru 15 goluri şi pase decisive, însă obiectivul e aproape imposibil de atins, în acest sezon el avînd două goluri şi trei assisturi.

350.000 de euro este salariul anual al lui Gabriel Torje la Udinese

841 de minute
(17 de meciuri) a jucat Torje în acest sezon la Udinese în Serie A şi Cupa Italiei

"Cu Palermo, Guidolin mi-a spus să intru pentru a da un impuls echipei prin viteză. Sîntem obosiţi puţin, am avut multe meciuri"
Gabriel Torje, mijlocaş Udinese

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează