STRANIERI    •   CHINA

Dalian Yifang - Jiangsu Suning 3-1 // Olăroiu, bătut și de Schuster » A rămas la 10 puncte de locul 3 și la 20 de lider!

Articol de — Theodor Jumătate Sambata, 06 Octombrie

Învinsă de Cannavaro și Evergrande în urmă cu două etape, Suning a pierdut și cu Dalian Yifang. A 7-a înfrângere în 25 de etape.Cosmin Olăroiu a fost adus la Jiangsu ca salvator în vară, patronul clubului, Zhang Jindong, același ca la Inter Milano, încercând să readucă echipa în lupta pentru titlu. N-a reușit.

Suning a rămas foarte departe de Top 3.

Azi, deși a deschis scorul după numai patru minute (Paletta), a pierdut clar pe terenul lui Dalian Yifang (1-3), antrenată de Bernd Schuster și avându-i ca vedete pe belgianul Carrasco-Ferreira și pe argentinianul Gaitán. Alex Teixeira, starul lui Oli, transferat în China cu 50 de milioane de euro în februarie 2016 de la Șahtior, n-a putut străpunge defensiva gazdelor.

După 25 de etape, cu o singură victorie în ultimele 5 etape (plus două egaluri și două eșecuri; învins și de Cannavaro și Evergrande, 2-3), Olăroiu e pe locul 5. La 10 puncte de poziția a 3-a și la 20 de puncte de lider, dacă Shanghai SIPG câștigă și în fața lui Guizhou Zhicheng, formația lui Dan Petrescu.

Vezi și: Al Shabab a uitat să mai câștige! Șumudică, la al 3-lea egal consecutiv în Arabia Saudită

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

Oprisan Niculae  •  06 Octombrie 2018, 16:54

Se pare ca in China este mai greu decat in lumea araba.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase