INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

Dan cod 12 » Petrescu are clauză de reziliere la Moscova mai mare decît a lui Ancelotti la PSG

Dan Petrescu a fost propus la Al Nasr de Sven Goran Eriksson, fost director sportiv al clubului din Dubai
Foto: Guliver/GettyImages
Dan Petrescu a fost propus la Al Nasr de Sven Goran Eriksson, fost director sportiv al clubului din Dubai Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 22:06

Pentru a-l avea antrenor, Al Nasr (Emirate) sau Al Hilal (Arabia Saudită) trebuie să plătească 12 milioane de euro. Ancelotti are clauză de 7,5 milioane!


"Sînt la Moscova. Săptămîna aceasta va fi decisivă" a fost mesajul misterios al lui Dan Petrescu, sugerînd că o plecare n-ar fi imposibilă. "Mă voi întîlni cît de curînd cu şefii, vreau să le văd proiectul. Dacă nu mi se vor accepta cererile, voi fi supărat". Apoi, la Dolce Sport, a accentuat nemulţumirea: "Ceva nu e în regulă aici. Ni s-au refuzat vreo 15 penaltyuri. Toţi arbitri sînt împotriva lui Dinamo, au fost nişte lucruri trăsnite...".

De aceea, antrenorul în vîrstă de 45 de ani ar fi atras de zona arabă. Mai ales de Al Nasr Dubai, care i-ar oferi 3 milioane de euro salariu, plus un milion bonus pentru cucerirea titlului în faţa echipei lui Olăroiu, Al Ain. Şi o viaţă mult mai liniştită decît la Moscova.
Numai că emisarii lui Al Nasr au descoperit că nu-l pot avea pe SuperDan la cotă zero. Preşedintele lui Dinamo, Ghenadi Soloviev, fost general-locotenent în Serviciul de Securitate rus, i-ar fi pus o clauză de reziliere a contractului de 12 milioane de euro. Cu 4,5 milioane mai mare decît cea a italianului Carlo Ancelotti la PSG. Iar Real Madrid refuză să plătească mai mult de 4!

Şi dacă demisionează, Petrescu va trebui să-i despăgubească pe ruşi. Nu va fi puţin.


"Mai am doi ani de contract la Dinamo şi nu cred că există vreun club care să-mi ofere mai mulţi bani decît la Moscova. Dar îmi place că am oferte"
Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova

"Pînă acum, Al Nasr nu ne-a contactat, iar Petrescu rămîne antrenorul nostru. N-am avut un dezacord cu el şi nu ne-a spus că vrea să plece"
Ghenadi Soloviev, preşedinte Dinamo Moscova

"Dan Petrescu a fost candidatul nostru numărul unu imediat după plecarea lui Walter Zenga. E sigur omul potrivit pentru a cuceri titlul"
Oficial al lui Al Nasr

Au vrut să-l oprească pe Dorinel!
Pînă în ultima clipă au încercat conducătorii Mordoviei să-l convingă pe Dorinel Munteanu să nu accepte oferta lui Kuban. "Cei din Saransk ne-au implorat să rămînem, ne-au spus că Dorinel e iubit aici, dar am refuzat cu încăpăţînare", a dezvăluit impresarul Leonid Istrati.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  14 Iunie 2013, 01:41
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Iunie 2013, 16:59

Tu ar trebui sa gandesti ...eu nu spun prostii ...

Tu spui numai prostii :)))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Iunie 2013, 16:59

Tu ar trebui sa gandesti ...eu nu spun prostii ...

luciano86
luciano86  •  12 Iunie 2013, 09:24
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Iunie 2013, 03:58

Ce fente ...scrieti numai prostii ...Bursucea nu este in pozitia de a cere ceva ...suparat sa fie ca nu stie sa antreneze ...echipa lui nu joca nimic ...sa lase arbitrii si sa invete sa i aseze in teren pe jucatori ...daca mai poate .

tu trebuia sa te faci antrenor, ai depasit norma de "critic online" sau ce spanac esti, in fiecare postare de a ta n-am vazut un mesaj pozitiv=) cred ca o dai in paranoia

Vezi toate comentariile (4)
Comentează