INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DAN PETRESCU DEMIS

Dan Petrescu a revenit în ţară: "Sînt ca un mecanic, repar maşini stricate! Nu exclud întoarcerea în Liga 1" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 14:58

Dan Petrescu a fost demis ieri de Dinamo Moscova, iar astăzi a revenit deja în ţară. La aeroport, "Bursucul" a vorbit despre despărţirea de jucători, despre ofertele pe care le-a avut în ultima perioadă, dar şi despre planurile sale pentru viitor."Am pierdut un meci şi am fost dat afară. Lumea nu mai era obişnuită să pierdem, iar conducerea a decis să continue cu altcineva. Am plecat în relaţii foarte bune. Îmi pare bine că am făcut şi eu treabă acolo. Jucătorii îmi erau prieteni, erau cu lacrimi în ochi. Au suferit cînd şi-au dat seama că plec. Clubul voia să cîştige campionatul de anul acesta, dar le-am zis că nu se poate. În Rusia nu e răbdare, locurile 2, 3 şi 4 au schimbat antrenorul, doar locul 1 a rezistat", a spus Dan Petrescu.

...despre prestaţia sa ca antrenor: "Eu sînt ca un mecanic care repară maşini stricate. Unirea am luat-o de la retrogradare şi am luat titlul, pe Kuban am dus-o din B pe locul 6, iar pe Dinamo Moscova de pe ultimul loc pe 4. Sînt bun să resuscitez echipe. Două-trei luni mă gîndesc să mă relaxez"

...despre ofertele pe care le-a avut: "Am avut oferte foarte mari în perioada în care am fost la Dinamo. Din Anglia, Italia şi Rusia am tot fost căutat, dar nu am putut pleca. Nu mă interesează nici o ofertă acum, vreau să preiau o echipă din vară. Nu exclud nici Liga 1, dar mi-aş dori în străinătate. Vreau să antrenez undeva unde pot lua şi familia cu mine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
kraus
kraus  •  09 Aprilie 2014, 21:15

SuperDan, superrezultate.

rolololol
rolololol  •  09 Aprilie 2014, 19:27
Postat de blaustein pe 09 Aprilie 2014, 16:01

Intradevar Dane, esti doar un mecanic, repari masini stricate, proaste. Problema ta e ca nu stii sa conduci masinile puternice care merg bine deci nu vei fi niciodata "pilot", vei ramane "mecanic" din pacate.

esti prost dute si te culca

antalmihai
antalmihai  •  09 Aprilie 2014, 17:36
Postat de blaustein pe 09 Aprilie 2014, 16:01

Intradevar Dane, esti doar un mecanic, repari masini stricate, proaste. Problema ta e ca nu stii sa conduci masinile puternice care merg bine deci nu vei fi niciodata "pilot", vei ramane "mecanic" din pacate.

CE SA CAUTE PSIHOPATU ASTA AICI, TEDRAKU LA AIA CU BANI !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close