INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Dan Petrescu în Anglia? » Antrenorul român e favorit să preia o echipă din liga a doua

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 22:18

Dan Petrescu s-ar afla în discuţii pentru postul de manager la Nottingham Forest, liga a doua.

Nottingham Post şi Daily Mail anunţă că Stuart Pearce e pe picior de plecare, iar favorit să-i ia locul fostului selecţioner al "tineretului" Angliei e antrenorul român.

Liber după ce a fost demis acum o lună de Al Arabi, "Bursucul" a tratat în această iarnă şi cu Crystal Palace. Forest este pe locul 11, cu 31 de puncte după 24 de etape, iar conducerea îl consideră cea mai potrivită soluţie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
encipi
encipi  •  12 Ianuarie 2015, 08:56
Postat de madskills pe 11 Ianuarie 2015, 13:47

E împotriva principiilor lui Dan sa ia echipe de tradiție. El vrea doar petarde, cum sa se ducă la un club ca Notthingam, cu suporteri smecheri, infrastructura și cu șanse de promovare în 2 ani? pai vreți să-i pună postul în pericolul lui Mourinho?

Notthingam nu mai e demult o echipa mare. Traditie da, are, suporteri da, insa sunt un fel de Liverpool. Asa cum Liverpool isi propune titlul de campioana de vreo 25 de ani, asa si Forrest vrea promovarea in Premier League si numai nu reusesc. Deci daca Dan Petrescu nu i-ar promova, nu ar fi un mare esec.

ockiu
ockiu  •  11 Ianuarie 2015, 13:55

pe faisbuci GSP - "Dan Petrescu îşi îndeplineşte visul! Va antrena în Anglia!" - intri pe site in articol si din titlu' - "Dan Petrescu în Anglia? » Antrenorul român e favorit să preia o echipă din liga a doua" ai fi zis ca deja a semnat cu aia ... dar cand colo e doar favorit ... bravo gsp asa sa faci mereu si o sa ajungi sa te citesti singur.

madskills
madskills  •  11 Ianuarie 2015, 13:47

E împotriva principiilor lui Dan sa ia echipe de tradiție. El vrea doar petarde, cum sa se ducă la un club ca Notthingam, cu suporteri smecheri, infrastructura și cu șanse de promovare în 2 ani? pai vreți să-i pună postul în pericolul lui Mourinho?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează