INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Dan Petrescu, umilit acasă de Fabio Cannavaro » Echipa românului are șanse INFIME să se salveze de la retrogradare

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 14:17

Dan Petrescu are o misiune din ce în ce mai grea în China, iar salvarea echipei sale de la retrogradare e tot mai greu de realizat.

Azi, Guizhou Zhicheng, formația "Bursucului", a fost învinsă fără drept de apel pe teren propriu de Guangzhou Evergrande, echipa antrenată de Fabio Cannavaro, scor 0-3.

Oaspeții au dominat cu autoritate partida și au deschis scorul din minutul 37, prin Zhang Chenglin. Yu Hanchao a majorat avantajul în minutul 53, iar tabela a fost închisă în minutul 73 de Talisca, fostul fotbalist al Benficăi Lisabona.

Cu 3 etape înainte de final, Guizhou Zhicheng e pe ultimul loc, cu 21 de puncte. Tianjin Teda, formația aflată pe locul 14, primul loc neretrogradabil, are 28 de puncte, astfel că echipa lui Dan Petrescu are nevoie de un parcurs perfect în ultimele 3 etape, dar și de un joc favorabil al rezultatelor.

Vezi și: Olăroiu, a doua victorie în ultimele 7 etape! Nu l-a mai titularizat pe cel mai scump jucător

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează