INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Daniel Boloca e curtat acum de unul dintre marile cluburi ale Europei: „Va fi o investiție prudentă pentru club”

Daniel Boloca (dreapta), după primul gol în Serie A Foto: Guliver/GettyImages
Daniel Boloca (dreapta), după primul gol în Serie A Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 14:47 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 15:04

Daniel Boloca, 24 de ani, care a erupt în primul său sezon în Serie A la Sassuolo, e curtat de Juventus. Italianul de origine română a debutat printre „tricolori”, dar nu mai vrea să joace pentru România, visând doar la squadra azzurra.

La 24 de ani, Daniel Boloca impresionează în primul său sezon în Serie A. Transferat de Sassuolo de la Frosinone în vară, pentru 10 milioane de euro, mijlocașul a fost de 11 ori folosit de antrenorul Alessio Dionisi, de fiecare dată titular, în nouă rânduri integralist, având o medie de 85,2 minute pe meci!

Daniel Boloca, la Sassuolo: „Trăiesc clipa. O emoție indescriptibilă, unică"

Sâmbătă, 28 octombrie, a înscris întâiul gol în campionatul italian, la 1-1 cu Bologna acasă. „Trăiesc clipa. O emoție indescriptibilă, unică. Le mulțumesc tuturor colegilor", spunea el atunci la microfonul televiziunii DAZN.

„Boloca nu mă mai surprinde. A venit din Serie B, în urmă cu trei ani era încă în Serie D, iar acum e om de bază în Serie A. Golul cu Bologna a fost premiul ascensiunii lui", îl descrie tehnicianul lui Sassuolo.

Juventus l-ar vrea pe Daniel Boloca înaintea lui Domenico Berardi

În plin avânt, o veste foarte bună pentru el. E curtat de unul dintre marile cluburi ale Peninsulei. Juventus Torino. „Bianconerii privesc spre Sassuolo, dar nu neapărat pentru a plăti 30 de milioane de euro în schimbul lui Domenico Berardi", scrie site-ul tuttojuve.com, foarte apropiat de gruparea piemonteză.

În ce urnă ar intra acum România la tragerea la sorți pentru Euro 2024! » Care ar fi grupa DE FOC și grupa UȘOARĂ
TRAGERE LA SORȚI GRUPE
În ce urnă ar intra acum România la tragerea la sorți pentru Euro 2024! » Care ar fi grupa DE FOC și grupa UȘOARĂ

„Oficialilor lui Juventus le place mai mult Boloca, italianul de origine română care face un sezon excelent la Sassuolo. Acest jucător ar fi o investiție mai prudentă pentru club", a completat Tuttojuve.

8milioane de euro este cota lui Daniel Boloca, potrivit Transfermarkt, fiind în cel mai bun moment al carierei

Daniel Boloca: „Dădeam din cap și râdeam ca prostul"

Într-un interviu pentru pagina de internet Cronache di Spogliatoio (cronici de vestiar), Boloca a povestit ce s-a întâmplat când a fost chemat la naționala României și de ce nu mai vrea să se întoarcă.

„Când am ajuns în România, mi-am dat seama de greșeala comisă. Nu înțelegeam nimic și ei mai vorbeau repede. Mă trezeam la prânz sau la cină cu ceilalți jucători care încercau să mă ajute să mă integrez și eu dădeam din cap și râdeam ca prostul. Chiar eram în dificultate. O lună mai târziu, am primit vestea că naționala Italiei mă cheamă pentru un stagiu la care Roberto Mancini voia să testeze câțiva tineri din Serie B. Eram în al nouălea cer, am acceptat și am înțeles care va fi destinul meu", și-a amintit Boloca.

Daniel Boloca: „Mă simt italian. Am greșit acceptând convocarea"

A mai dezvăluit: „Când a venit convocarea, m-au chemat ca să afle care ar fi intențiile mele. «Voi fi onest cu voi. Vă mulțumesc, pentru că m-ați tratat într-un mod rafinat, dar mă simt italian. Mi-ați dat destule, fără să mă faceți să simt vreo lipsă. A fost un moment special în familie, însă din respect pentru voi trebuie să admit că nu e ceea ce vreau». Privind înapoi, am greșit acceptând convocarea. Eram complet alături de drum. Dar nu știam dinainte. Dacă mergi la națională, trebuie s-o faci cu inima! Sunt recunoscător pentru acea chemare, dar nu era cazul să mai vin în România".

Citește și

Golgheterul Ligii 1 din 2000 știe cum trebuie abordat „decisivul” cu Israel: „Nu putem face asta! Pe ei mai rău îi ambiționează”
ISRAEL - ROMÂNIA
Golgheterul Ligii 1 din 2000 știe cum trebuie abordat „decisivul” cu Israel: „Nu putem face asta! Pe ei mai rău îi ambiționează”
Supergolgheterul Israelului ne amenință: „Sâmbătă va ieși așa cum vrem noi. Vă spun cum vom juca”
PRELIMINARII EURO 2024
Supergolgheterul Israelului ne amenință: „Sâmbătă va ieși așa cum vrem noi. Vă spun cum vom juca”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
atacama
atacama  •  16 Noiembrie 2023, 18:42

Respect,DANIEL BOLOCA!

tristan
tristan  •  16 Noiembrie 2023, 18:31

Fiecare are cate o obsesie la GSP...Unul avea cu Prodanca ,altul cu Sumi iar altul are cu Boloca. Sa vedem ce mai urmeaza dupa astia 3. Nu inteleg de ce tot insistati cu subiectul Boloca.E un subiect inchis.

brentford
brentford  •  16 Noiembrie 2023, 18:15
Postat de val1moraru pe 16 Noiembrie 2023, 16:22

Parintii aia scarbiti de sistemul medical romanesc, de sistemul de asistenta sociala, de drumurile din Romania, de coruptia din Romania pe care o simti de la portarul de la intrare pana la functionarul public care le rade in nas.

Limba lui materna este limba italiana. Nu stim in ce conditii a crescut,poate imparteau casa cu o familie de italieni si de aceea nu vorbeau limba romana. De asemenea,poate parintii nu s-au gandit macar o clipa ca odrasla lor va avea ceva de aface cu Romania,inafara de o vacanta de o saptamana in tara o data la doi ani. Plus ca stim foarte bine cum erau tratati romanii in Italia acum 20-25 de ani,cand *** nostri se aflau afara "la munca".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează