INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA U19

Darius Ghindovean, noul star al României U19, face senzație în Germania: „Dacă o ține tot așa, va fi greu pentru Duisburg să-și păstreze în lot cel mai mare talent”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 16:13

Darius Ghindovean, internaționalul de tineret U19, a fost din nou remarcat în presa germană. Publicația Reviersport scrie că nu va trece mult și mijlocașul lui MSV Duisburg va fi achiziționat de un club mare.

Medieșeanul Darius Ghindovean, 17 ani, continuă să încânte la MSV Duisburg. Într-un recent meci, cu Schalke 04 (0-1), internaționalul român U19 a avut câteva sclipiri care l-au lăsat cu gura căscată pe antrenorul adversarilor, Norbert Elgert. 

„MSV are în Ghindovean un jucător de top”, a comentat Elgert, căruia i-au trecut de-a lungul timpul prin mână numeroase talente. Publicația Reviersport merge chiar mai departe și susține că, „dacă o ține tot așa, va fi greu pentru Duisburg să-și păstreze în lot cel mai mare talent. Mai ales în cazul în care va rata promovarea în liga secundă”. 

Argumentul decisiv al celor de la Reviersport: „Darius are niște calități pe care alții de vârsta lui nu le posedă”. Doar antrenorul său, Engin Vural, invită la moderație: „Nu vreau să ridic în slăvi un anume jucător. Fiecare e important". 
Dar jurnaliștii germani insistă: „Așa o fi, însă niciunul nu promite atât de mult ca blondul mijlocaș ofensiv care stă să explodeze!”.  

3 meciuriși un gol are Ghindovean la naționala U19 a României. A jucat și la U17 (2 partide) și la U18 (1)

4 meciuri,2 goluri și 3 assisturi are românul în Bundesliga U19, sezonul 2019-2020

Citește și:

Burleanu și FRF au dat lovitura! România va organiza Euro 2021 la U19 » „Tricolorii” sunt calificați la turneul final!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
rivaldinho
rivaldinho  •  25 Septembrie 2019, 19:25

Cat despre baiat, voi nici nu l-ati vazut si il laudati ca pe Dragomir! Ce e asa mare lucru ca joaca la juniorii lui Duisburg?

rivaldinho
rivaldinho  •  25 Septembrie 2019, 19:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pain89
pain89  •  25 Septembrie 2019, 19:04

face "senzatie" la juniori sa scrieti de el daca face la echipa mare daca o sa o prinda

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close