INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DC UNITED - NEW YORK CITY 0-2

DC United - New York City 0-2 // VIDEO Alexandru Mitriță are entorsă! Bucuria unui nou gol în MLS, umbrită de ultimul anunț al antrenorului Domenec Torrent

Alexandru Mitriță // FOTO: Twitter New York City
Alexandru Mitriță // FOTO: Twitter New York City

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 10:45

Alexandru Mitriță, 23 de ani, atacantul român al lui New York City, a deschis scorul contra lui DC United, liderului Conferinţei de Est, 2-0, dar a ieşit în minutul 48. Este prima victorie în MLS a lui Alex Mitriță, care i-a salvat postului antrenorului Domenec Torrent. 

Click AICI pentru statistici de la meci

Una caldă şi alta rece pentru Alex Mitriţă în SUA. Atacantul român a deschis duminică noaptea drumul către prima victorie a lui New York City FC în actualul sezon din MLS, 2-0 cu DC United, liderul Conferinţei de Est, la care Wayne Rooney a fost integralist.

A reluat sec din mijlocul careului mingea pasată de brazilianul Heber (35) şi deviată pe traseul spre plasă de un fundaş. A fost însă prima din cele 7 partide în State pe care n-a încheiat-o pe gazon. Fostul oltean a fost schimbat de antrenorul Torrent după pauză (48), din cauza unei accidentări.

A doua accidentare

"Îmi pare rău pentru Mitriță. Jucase foarte bine, marcase, dar s-a lovit la gleznă. Are o entorsă şi nu ştiu dacă va fi disponibil pentru etapa de joi, cu Columbus Crew. Vom şti mai multe de la medici în zilele următoare", a declarat tehnicianul spaniol.

Este a doua accidentare a "tricolorului" din această lună. În meciul cu Montreal Impact, a suferit o contuzie la coaste, motiv pentru care a jucat doar repriza secundă cu Minnesota United.

2 goluri în 542 de minute jucate în MLS are Mitriţă la New York City FC. Primul l-a dat acum 5 săptămâni, cu Los Angeles FC

8 puncte are după 7 etape jucate New York City FC. E pe locul 9 din 12 în Conferinţa de Est, la un punct de play-off

Vezi și: VIDEO Mitriță, un nou gol în MLS » Atacantul a marcat împotriva liderului din prima ligă americană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  22 Aprilie 2019, 14:12

Mitriță a tras chiar printre picioarele fundașului, iar mingea s-a dus "trasor" spre colțul porții (vizat la o ratare de puțin, la o fază din min. 10 a lui Alex). Totul la viteza de execuție specifică acțiunilor olteanului (reluările sunt întotdeauna necesare spre a "lămuri" finețea gesturilor).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează