INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

De ce Maxim a devenit cel mai bun jucător al lui Mainz

Articol de - Publicat marti, 15 august 2017 15:56

Alexandru Maxim e văzut de tabloidul Bild drept cel mai bun jucător al Mainzului în acest moment. Secretul? ”Aici toți mă susțin”, dezvăluie românul .

Mainz ia startul sâmbătă în noul sezon, împotriva lui Hannover. Iar tabloidul Bild crede că echipa pregătită de Sandro Schwarz este deja la un nivel "MAXIMal"! Asocierea cu numele mijlocașul de 27 de ani nu pare întâmplătoare, pentru că mijlocașul de 27 de ani este considerat cel mai în formă jucător din lotul roș-albilor.

"În primul meci oficial al sezonului, în Cupă, cu Lüneburg (3-1), românul a arătat imediat că e mai mult decât un înlocuitor al fostului conducător de joc, Yunus Malli, plecat în iarnă la Wolfsburg. A fost cel mai bun de pe teren, alături de Muto. Implicat la aproape fiecare atac al echipei sale. Iar contrar flegmaticului Malli, el s-a arătat iute și agresiv", a comentat Bild.

Dar la Stuttgart n-a fost întotdeauna așa. "Fanii l-au iubit pentru tehnica sa, însă cu antrenorii i-a fost greu", a reamintit același ziar. Secretul schimbării la față? "Aici toți mă susțin", dezvăluie Maxim, ai cărui fani speră ca el "să-și mențină forma bună din presezon și în Bundesliga". 

"Îmi plac meciurile în care noi avem mai mult posesia și sunt fericit de cum au evoluat lucrurile până acum. S-au vândut puține abonamente? Dacă o ținem tot așa, fanii vor reveni la stadion"
Alex Maxim, mijlocaș Mainz 05

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează