INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV VIDEO Laurențiu Reghecampf a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu îi aduce pe Man sau Coman în Emirate: „Acolo e altă percepție”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat, în direct la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de ce fotbaliștii români nu își pot face loc în echipa pe care o antrenează acum în Emiratele Arabe Unite, Al Wasl.
Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat, în direct la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de ce fotbaliștii români nu își pot face loc în echipa pe care o antrenează acum în Emiratele Arabe Unite, Al Wasl.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 17:21 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 17:54

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat, în direct la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de ce fotbaliștii români nu își pot face loc în echipa pe care o antrenează acum în Emiratele Arabe Unite, Al Wasl. 

„Acolo se dorește cu totul altceva. Este vorba doar de calitate, nu de o răspundere în plus. Sunt patru locuri de străini, iar jucătorul adus trebuie să facă diferența. Nu pot să dau 10-15 milioane de euro pe un jucător din România, pentru că în Emirate cota nu e așa de sus. Acolo se dorește cu totul altceva. Sunt patru locuri, iar jucătorul adus trebuie să facă diferența. Poți să aduci un fotbalist tânăr din România, gen Man, dar dacă îl aduci în Emirate trebuie să fie o investiție. În plus ca să crească cota, trebuie să aibă performanțe”, a declarat Reghecampf la „Prietenii lui Ovidiu”.

Salarii de 5 milioane de euro în Emirate

Fostul antrenor de la FCSB a explicat de ce nu poate plăti sumele cerute de Gigi Becali pentru jucători ca Dennis Man sau Florinel Coman. 

„Am patru brazilieni, dintre care unul e deja cu pașaport de Emirate. Ei câștigă cam 4-5 milioane pe an. Pe unul l-am cumpărat cu 2 milioane, pe altul din Portugalia cu 1,8, iar unul e împrumutat pe un milion și ceva, având clauză de cumpărare de 6 milioane. Acolo percepția la echipele mari e să vină jucători pregătiți și să aibă un nume. 

Să fie ceva WOW pentru fani! Nu poți să dai 10-15 milioane pe Man, Coman sau Tănase. În Emirate sau în Arabia Saudită percepția la echipele mari e să vină jucători pregătiți pentru nivel și să aibă un nume. Să fie ceva WOW pentru fani! Nu poți să dai 10-15 milioane pe Man, Coman sau Tănase”, a explicat antrenorul lui Al Wasl.

Ei pot să valoreze și 20-25 de milioane, nu e problema mea. Gigi să ceară și o sută de milioane, e dreptul lui. Problema e cât primești. Depinde de cum ai noroc. Dacă Man sau Coman au un an bun să câștige campionatul, să se califice în grupele europene și după în primăvara, situația se schimbă imediat. În Emirate, Arabia Saudită și Qatar se dorește top! 
- Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Wasl

VIDEO EXCLUSIV. Românii au „interzis” la echipa lui Reghecamp

Citește și alte știri despre stranieri:

Ștefan Radu, cel mai bine plătit român din Serie A » Cât primesc ceilalți stranieri + Top 10 salarii din Italia

Mircea Lucescu a ales cel mai bun „11” al jucătorilor antrenați de el » Un singur român și șase fotbaliști de la Inter!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  11 Octombrie 2020, 02:00
Postat de johnwick pe 11 Octombrie 2020, 00:05

***

halaL Dinamo ? astia au 3-4 bucurii ... cand au dar foc pe ghencea .. cand a batut Middlesbrough .... cand a dat banel autogol cu REAL MADRID ... si cand au profitat de spectatorii de pe national arena la meciul cu M. City .. in rest ? Elfi, Nec .bucatari .. pescari :)) si vise umede cu UEFFAAAAAAAAAAAA Chmapions Leagueeeeeee !! *** ! uitam de MAREA Minune Minunata de la Bobaln... aaa de la Liberec .. Top Caini .. habla espanol ? donde estas la biblioteca ?!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  11 Octombrie 2020, 01:47
Postat de Bolon Yokte pe 10 Octombrie 2020, 22:18

Reghe i-a spus lu Becali in ce conditii poate vinde juc. la un pret mai bun .Titlul,calif. in grupe UEFA, sau CL. apoi in primavara europeana ,cam ce face CFR Cluj de vreo 3 ani..FCSB in ultimii 5 ani nu a mai vazut grupe europene și titlu. Adica ceva imposibil pt. FCSB! FCSB nu are antrenor de meserie cum are CFR CLUJ, ci unul ageamiu pe gigik. Iar cînd ageamii conduc o echipa,o afacere ,echipa,sau afacerea resp. se duce-n cap! FCSB azi 11 mil euro datorii catre finanțator-becali.La anul -20 mil.gaură șamd.rezultat? Faliment!

Ioi .. si cfr`ul face ce facea FCSBUL in europa 10 ani de zile ? hhhhhh managementul ala care`l lauzi a distrus fotbalul din romania .. de 5 ani de zile campionatul a fost luat prin meciuri gen fcsb- cfr inplay off anil acesta ;) de acea vine dudelange si ne sparge *** (fata "nu e injuratura") binentels ca o sa ma faceti cioban bla bla .. dar daca e cum spuneti voi .. gigica a batut valencia , ajaxul .. si toate cand erau in top .... betis .. vai vai .. oricum ma obosesc degeaba .. voi oricum sunteti niste copilasi cu puf pe fata :)) problema este in felul urmator .. Coeficientul romaniei e la podea... astia anunta reinfiintarea Intertoto .... o da... sa vezi atunci cat va costa pachetul liga 1 :)) sa vedeti voi atunci falimente :))))) dar nui nimic .. avem acum catedrala ... ne rugam si rugile vor fi auzite .. degeaba aveam noi record la biserici si cazinouri ... aveam nevoie de catedrala ... sa ne rugam la nenea domnul ... sa ne dea si noua autostrada spitale scoli .. poate niste salarii decente.. nu de alta dar vin tot mai multi straini in tara .. si culmea ca statul ii plateste mai bine ca pe noi ... check salarii . CSA , Oltchim , Rapiduletu, Craiolguta etc etc lista e mare.. si pentru cine nu stie la ce ma refer .. verificati Otelul , Urziceni .. alte echipe finantate din bani publici .. unde sunt ? unde sunt banii ?!! Desteapta-te Romane !!!!!! ne meritam imnul :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  11 Octombrie 2020, 00:05
Postat de 88gore88 pe 10 Octombrie 2020, 20:49

Problema nu este ca cei 2-3 romani la care se refera (Coman ,Man, Tănase) n-ar avea loc in Emirate/Qatar ci prețul de transfer supra evaluat de priceputul "patron-antrenor".Desigur,asta in complicitate cu mass-media din Romania care i-au dedicat pagini și rubrici consecutive cu aberațiile trântite in fiecare dimineață.Rasfoiti in trecut și veți găsi articole cu ce sume visa sa ceara pe jucători, 50 mil Coman, 100 mil Tănase, etc. Cei din afara când auzeau de asa sune vehiculate se gândeau ca in România de naște a2a oara Hagi, Pele sau Maradona și când își trimiteau săgețile să-i vadă la treaba înțelegeau ca urmau sa fie păcăliți.Ianis face 4-5 mil in maxim de forma,recomandarea lui fiind numele și seriozitatea lui Gica,... Restul sunt sub el...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează