INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Deaconu a devenit D. Ronaldo! A doua conferință de prezentare în doar 7 zile pentru ex-jucătorul Chiajnei

Joi, 31 ianuarie: Deaconu semna pentru HNK Gorica și primea tricoul cu numărul 13

 / Joi, 7 februarie: Jucătorul român și-a dorit să schimbe tricoul, ieri prezentându-l pe cel cu numărul 7
Joi, 31 ianuarie: Deaconu semna pentru HNK Gorica și primea tricoul cu numărul 13 / Joi, 7 februarie: Jucătorul român și-a dorit să schimbe tricoul, ieri prezentându-l pe cel cu numărul 7

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 10:46

La cererea jucătorului român, recent transferat, croații de la HNK Gorica i-au schimbat numărul și numele de pe tricou, organizându-i ieri a doua conferință de prezentare în doar 7 zile 

Transferat săptămâna trecută de la Chiajna la HNK Gorica, Ronaldo Deaconu are parte de o atenție specială din partea croaților, care îl monitorizau încă din vara lui 2018. 

Joia trecută, fotbalistul de 21 de ani a ajuns la Gorica, a semnat un contract pe 3 ani și a fost prezentat presei, într-o conferință în care a arătat și tricoul pe care urma să îl poarte, cel cu numărul 13, data sa de naștere (13 mai 1997), inscripționat cu numele de familie, "Deaconu".

A vrut 7 ca Ronaldo, portughezul

"Rony" a fost botezat de tatăl său după marele Ronaldo, brazilianul. Fiul său îl are însă ca idol pe Cristiano Ronaldo, starul portughez care evoluează acum la Juventus. Cum numărul 7 de la Gorica era liber, Deaconu a cerut conducerii să i-l dea lui. Și, cu toate că gruparea croată comunicase deja federației că românul va purta numărul 13, conducătorii clubului au reușit să-i îndeplinească dorința. 

Astfel, ieri, a fost organizată o altă conferință de presă în care românul a fost prezentat încă o dată, după numai o săptămână! A fost ocazia să se anunțe oficial că mijlocașul român va purta numărul 7, iar noul său tricou va fi inscripționat pe spate cu "D. Ronaldo". 

Sâmbătă, în cea de-a 20-a rundă a campionatului croat, Gorica (locul 5) va juca în deplasare la Koprivnica (7). Și chiar dacă nu a apucat să facă decât câteva antrenamente, este foarte posibil ca antrenorul Serghei Jakirovici să-i ofere lui "Rony" ocazia debutului la noua sa echipă. 

7.500 €va fi salariul lui Deaconu la HNK Gorica

"Chiar mă simt apreciat, toată lumea mă place, mă încurajează. Când ai un asemenea suport, normal că dai totul. Sper să mă integrez cât mai repede și să mă revanșez pe teren față de toți cei de aici"
Ronaldo Deaconu, mijlocaș HNK Gorica

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează