INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Deasupra campionilor » Maxim, ales printre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din Bundesliga

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 21:01

Kicker l-a plasat pe Alex Maxim înaintea bavarezilor Gotze şi Thiago în ierarhia celor mai buni mijlocaşi ofensivi din Bundesliga.

Alex Maxim (foto) a primit deunăzi confirmarea bunelor evoluţii din prima jumătate a stagiunii 2013-2014 la Stuttgart.

Specialiştii prestigiosului bisăptămînal Kicker l-au văzut înaintea unui Gotze, Thiago (ambii Bayern), Van der Vaart (Hamburg), Mhitarian (Dortmund), K. P. Boateng (Schalke) sau Diego (Wolfsburg) în ierarhia celor mai buni mijlocaşi ofensivi din Bundesliga.

Doar Kroos, Schweinsteiger (ambii Bayern) şi Raffael (M'gladbach) sînt înaintea "tricolorului". El s-a evidenţiat nu atît prin golurile marcate (4), cît mai ales prin numeroasele pase decisive (8) reuşite în cele 13 apariţii din tur.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  08 Ianuarie 2014, 12:53

=)) drimmero asta asteapta luni de zile sa spuna ceva de rau despre Maxim , cand juca bine se ascunea :) . Trista viata mai are omul ala . Maxim are cifre bune chiar daca nu a jucat cateva meciuri . SI a dat mai multe pase decisive dar au ratat si coechipierii aiurea , mai ales Werner . + un gol anulat la o greseala prosteasca a lui Ibisevic + 2 assisturi in Cupa si 1 in EL.

nino
nino  •  08 Ianuarie 2014, 11:46

asteptati *

nino
nino  •  08 Ianuarie 2014, 11:45

Nu a jucat in ultimele 2 meciuri dragi salbatici stelisti frustrati . Astepti intotdeauna un prilej sa il criticati si ati gasit acum ca a fost rezerva in ultimele 2 meciuri.Aceleasi nume au comentat impotriva lui care erau cele mai vocale si cand a refuzat Steaua.Se pare ca v-a produs daune irecuperabile Maxim cand a refuzat sa semneze cu Steaua.Pana una alta cititi articolul mai bine si incercati sa va abtineti de la suicid.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează