INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Decizia de ultimă oră luată de Hapoel Haifa în cazul lui Gabi Tamaș: "Vreau să le mulțumesc fanilor"

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2018 10:23

Gabriel Tamaș, 34 de ani, a semnat prelungirea contractului cu Hapoel Haifa, echipă cu care tocmai ce a câștigat Cupa Israelului.

Fundașul român a ajuns la o înțelegere cu israelienii pentru încă doi ani, după un sezon în care a devenit liderul apărării lui Hapoel Haifa, fiind totodată și idolul publicului.

A jucat în 32 de partide în campionat, reușind și un gol. În Cupă a bifat 5 meciuri și a înscris un gol superb cu Maccabi Haifa, decepția campionatului.

Nir Klinger, antrenorul lui Hapoel Haifa, chiar spunea că Tamaș e feblețea lui, el fiind cel care și-a dorit insistent să-l transfere pe fundașul venit de la FCSB în iulie 2017 liber de contract.

"Sunt foarte fericit să continui și în viitoarele două sezoane. Îi mulțumesc patronului echipei și colegilor, dar în special fanilor", a fost reacția lui Tamaș după semnarea contractului.

450.000 €e cota de piață a lui Gabi Tamaș, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează