INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Declarația zilei vine de la Luchin! S-a amuzat copios pe seama clauzei anti-alcool pe care i-a pus-o Gigi lui Tamaș :)

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 19:27

Srgian Luchin, fundaşul lui Levski, fost coechipier cu Gabriel Tamaş la Steaua, a vorbit la finalul amicalului cu Viitorul (0-0), atît despre partidă, cît și despre internaţionalul român.

Întrebat ce părere are vizavi de revenirea braşoveanului în România, a comentat: "Mă bucur pentru Tamaş, să joace, îi doresc tot binele! Am citit clauza din contract cu biserica.

Trebuie să meargă lumea înainte lui la împărtăşanie.  Amuzant! Citeam pe net asta.

Sincer, aş vrea să văd imaginile cu el şi cu domnul Becali mergînd la biserică. Din ce l-am cunoscut eu, nu ştiam că e atît de religios. Eu îi urez multă baftă, să fie sănătos".

"A fost un joc bun de verificare, dificil, s-a alergat mult. Cred că ambii antrenor sînt mulţumiţi, chiar dacă s-a încheiat remiză. Îmi place mult jocul Viitorului, combinativ, arată bine"
Srgian Luchin, fundaş Levski

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
564351217065972
Stefan Nica  •  04 Februarie 2016, 08:26

cel mai bun varf de atac al lui Becali este dumnezeu...il baga mereu la inaintare

samertx
samertx  •  03 Februarie 2016, 22:14
Postat de bvd_magheru pe 03 Februarie 2016, 21:01

Betivii nu au calitati sau ma rog depinde cind stii sa te opresti . Sunt unii care devin violenti iar altii simplu se duc la culcare ca mine fara sa fi jignit . Dpinde mult si de neuron. Fiecare din noi are un anumit cortex si o structura particulara a esofagului , etc.. Apropo Nichita mangaia versul cind era ametit de aburii lui Bachus dar aici in acest caz particular neuronul / neuronii erau mai dezvoltati si sufletul curat pina cadea din picioare .

asta am zis și eu. sunt milioane de de bețivi și milioane de băutori.

fangigi
fangigi  •  03 Februarie 2016, 22:13

Gigi nu se dezminte, e profund dus! El nu stie ca asta n-are nevoie de biserica pt a se aghesmui?:)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează