INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Colegul lui Radu Drăgușin, dezvăluire din adolescență: „Nu mă lăsau să mă ating de mâncare, făceam doar curățenie"

Fularul cu numele lui Dejan Kulusevski, alături de cele ale lui Maddison, Richarlison și Son Foto: Imago
Fularul cu numele lui Dejan Kulusevski, alături de cele ale lui Maddison, Richarlison și Son Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 16:55 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 17:17

Dejan Kulusevski, 23 de ani, titular la Tottenham și naționala Suediei, a muncit la 15 ani într-un restaurant fast-food. A renunțat însă rapid și, de atunci, cariera sa a fost în continuă ascensiune: Atalanta, Juventus, Tottenham.

Împrumutat întâi în ianuarie 2022 pentru un sezon și jumătate de la Juventus, în schimbul a 10 milioane de euro, Dejan Kulusevski s-a transferat definitiv la Tottenham în vara lui 2023 (mutare care i-a costat alte 30 de milioane pe Spurs).

De atunci, internaționalul suedez în vârstă de 23 de ani (35 de selecții, trei goluri, opt pase decisive) a evoluat de 83 de ori pentru londonezi în toate competițiile, marcând de 13 ori și oferind 18 assisturi.

Dejan Kulusevski: „Nu mă lăsau să mă ating de mâncare, făceam doar curățenie"

Într-un interviu pentru The Sun, Kulusevski s-a referit puțin și la adolescența sa. În 2015, la 15 ani, într-un moment când juca încă la juniorii clubului Brommapojkarna, în Stockholm, a vrut să aibă bani de buzunar și s-a angajat într-un restaurant fast-food.

Trucul lui Liverpool pentru a-l aduce pe Xabi Alonso în locul lui Jurgen Klopp » Cuplul de forță de la Leverkusen!
ANGLIA
Trucul lui Liverpool pentru a-l aduce pe Xabi Alonso în locul lui Jurgen Klopp » Cuplul de forță de la Leverkusen!

„Am muncit la McDonald’s, acela a fost primul meu serviciu. Cel mai bun prieten al meu și tatăl lui lucrau acolo. Nu lăsau să mă ating de mâncare, făceam doar curățenie", a dezvăluit extrema.

S-a convins rapid că nu poate continua acolo: „M-am dus două zile. După acele două zile, am renunțat".

Dejan Kulusevski: 3,5 milioane, 37 de milioane, 40 de milioane

A luat cea mai bună decizie. Doar un an mai târziu, a fost cumpărat cu 3,5 milioane de euro de Atalanta, care l-a vândut în ianuarie 2020 cu 37 de milioane la Juventus. Și, peste alți doi ani, bianconerii l-au cedat la Tottenham pentru o sumă totală de 40 de milioane.

Dejan a avut doi antrenori la Spurs, ambii foarte exigenți. Primul, italianul Antonio Conte. Al doilea, australianul Ange Postecoglou, din vara lui 2023.

Dejan Kulusevski, despre managerul Ange Postecoglou: „Înnebunește de furie!". Dar are efect

Colegul lui Radu Drăgușin l-a descris pe actualul manager în clipele de furie, când jocul lui Tottenham nu merge. „Se aprinde rău. Au fost câteva partide când era nemulțumit la pauză, convins că nu dăm suficient, că jucăm la siguranță și nu accelerăm pentru a câștiga. Ne-a făcut să-i vedem, să-i auzim furia. Înnebunește de furie! Totuși, jocul nostru crește întotdeauna după aceea, așa că izbucnirile lui au efect", a declarat Kulusevski.

„Nu e prea amuzant să-l vezi în asemenea momente, dar e parte a jobului nostru. Nu poți să le oferi doar dragoste jucătorilor, uneori trebuie să fii dur cu ei, precum părinții. Nu e de speriat, pentru că ne ajută până la urmă", a adăugat el.

Consecința răbufnirilor lui Postecoglou: numai Manchester City și Liverpool au obținut mai mult de 16 puncte, câte a reușit Tottenham, după ce au fost conduse în acest sezon.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Răzvan Lucescu spune ce nu-i place în fotbal: „Urăsc asta!” » Antrenorul lui PAOK s-a plâns, a protestat. Ce l-a nemulțumit
GRECIA
Răzvan Lucescu spune ce nu-i place în fotbal: „Urăsc asta!” » Antrenorul lui PAOK s-a plâns, a protestat. Ce l-a nemulțumit
Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului
TURCIA
Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează