INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

VIDEO Denis Alibec a marcat de la 30 de metri în eșecul usturător administrat de echipa fostului star al lui PSG

Denis Alibec. 
Foto: Instagram @ Muaither SC
Denis Alibec. Foto: Instagram @ Muaither SC

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 08:38 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 08:45

Denis Alibec (32 de ani), atacantul celor de la Muaither SC, a înscris un gol în înfrângerea suferită de echipa lui, vineri seară, pe terenul celor de la Al Ahli Doha, scor 2-4, într-o partidă din runda cu numărul 5 din prima ligă din Qatar. 

Muaither SC a ajuns la a treia etapă consecutivă fără victorie în campionatul din Qatar. Nou-promovata a fost înfrântă și de Al Ahli Doha, scor 2-4, după ce, anterior, remizase cu Shamal, 2-2, și pierduse în deplasarea cu Al Arabi, 1-2.

„Săgeata” lui Mihai Stoica, după Oțelul - Dinamo: „Oarecum, așa a fost”
OȚELUL - DINAMO 1-0
„Săgeata” lui Mihai Stoica, după Oțelul - Dinamo: „Oarecum, așa a fost”

VIDEO. Denis Alibec, gol de la 30 de metri în Al Ahli Doha - Muaither SC

Gazdele au deschis scorul în minutul 26. Julian Draxler, fosta vedetă de la PSG, a trimis o pasă lobată peste defensiva lui Muaither SC, iar Yazan Al Naimat, atacantul iordanian al lui Al Ahli, l-a învins pe Ivanildo Rodrigues cu un șut cu efect, pe centrul porții. 

Al Ahli Doha și-au mărit avantajul 4 minute mai târziu. Scăpat pe un contraatac, Yazan Al Naimat i-a pasat în fața porții lui Naim Sliti, iar tunisianul nu a iertat și a dus scorul la 2-0. 

La 11 minute de la ieșirea de la cabine, Al Ahli Doha a punctat pentru 3-0, prin finlandezul Robin Tihi. Naim Sliti a centrat din lovitură liberă de la marginea careului, Ivanildo Rodrigues a ieșit greșit pe centrare, Tihi a profitat și a trimis balonul în colțul lung al porții, cu o lovitură de cap. 

În minutul 66, Muaither SC avea să reducă din diferență prin Denis Alibec. Fostul atacant de la Farul Constanța a primit mingea la 30 de metri de poarta adversă de la Aymane El Hassouni și a trimis balonul puternic, în colțul lung al porții lui Yazan Naim Hussein. 

A fost al doilea gol marcat de Denis Alibec în acest sezon în Qatar. Mai punctase pe 25 august, în înfrângerea din deplasare cu Al Duhail, 1-4, tot în campionat.

Muaither SC a mai înscris o dată două minute mai târziu. Andri Sudarmento a centrat din banda stângă, mingea a fost respinsă de unul dintre fundașii gazdelor, iar Ramon Arias, stoperul lui Muaither, a trimis balonul în plasă cu un șut din voleu. 

Abdulrasheed Umaru avea să stabilească soarta jocului în minutul 90+1. Naim Sliti s-a distrat cu doi adversari în interiorul careului, l-a driblat și pe portar și i-a pasat lui Umaru, care a împins balonul în plasă din 5 metri. 

Muaither SC ocupă locul 8 în clasamentul primei ligi din Qatar, cu 4 puncte adunate în 8 etape. În runda viitoare, trupa la care joacă Denis Alibec se deplasează pe terenul lui Al Gharafa, locul 5 în clasament. Meciul este programat pe 20 octombrie.

Citește și: 

Presa din Turcia, la picioarele lui Șumudică: „E nebun, dar e și un antrenor foarte bun!”

Manchester United i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho » 60 de milioane de euro pentru un campion european

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  30 Septembrie 2023, 13:19

...asta da numai goluri inutile pentru echipa sa ...

ali.bec
ali.bec  •  30 Septembrie 2023, 09:18

Denis, The Brave!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează