INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Denis Drăguș se desparte de Standard Liege, dar nu vine la Rapid » Are ofertă din Anglia

Denis Drăguș are ofertă din Anglia. Foto: Imago Images
Denis Drăguș are ofertă din Anglia. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 12:17 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 12:29

Chiar dacă a făcut un cantonament foarte bun cu Standard Liege, Denis Drăguș nu continuă în Belgia. Atacantul în vârstă de 24 de ani, așteptat și la Rapid, nu ar vrea să revină în Liga 1 și ar putea ajunge la Coventry, care a fost la un pas de promovarea în Premier League în sezonul trecut.

O vară agitată pentru Denis Drăguș. În iunie, „tricolorul” cu 5 selecții și două goluri părea foarte aproape de Rapid. Clubul giuleștean avea acord cu Standard Liege, care urma să primească 1,3 milioane de euro pentru jucătorul aflat înaintea ultimului an de contract.

Asalt la CSA! Ultima mișcare făcută de FCSB în goana de a intra în Ghencea
SOLICITARE
Asalt la CSA! Ultima mișcare făcută de FCSB în goana de a intra în Ghencea

Atacantul, 24 de ani, 10 reușite în 49 de meciuri în prima ligă belgiană, nu a mai apărut însă la vizita medicală la București. S-a întors la Liege, a trecut testele fizice și a plecat în cantonament cu alb-roșii în Olanda.

Pe 12 iulie, antrenorul Carl Hoefkens l-a folosit o jumătate de oră în amicalul cu AZ Alkmaar (3-4), câteva zile mai târziu jurnaliștii valoni scriind că „românul nu pare inclus momentan în planul lui Hoefkens” (La Derniere Heure) și că „vine după un sezon dezamăgitor, nu ar fi exclus ca Standard să caute aer proaspăt” (Voetbalprimeur).

Toate semnele sugerau că nu va rămâne. Pe 21 iulie, Denis a intrat în ultimul sfert de oră la 1-1 cu Hertha, pe „Sclessin". Chiar el a egalat. „Drăguș a decis să ia lucrurile în mână. Un șut imparabil”, comenta atunci site-ul local Walfoot.be.

VIDEO. Denis Drăguș a înscris în amicalul cu Hertha: „Un șut imparabil”

Antrenorul lui Standard Liege: „Sunt foarte mulțumit de Denis Drăguș, dar cu el e altceva...”

Curios, el nu a mai călătorit cu lotul în Franța, la amicalul cu Metz (2-2), echipa lui Loți Boloni. Chiar Hoefkens a anunțat ulterior, într-un dialog cu reporterii cotidianului La Derniere Heure, că Drăguș, Davida și Laifis vor părăsi clubul. Dacă Davida și Laifis pleacă pentru că nu mai sunt doriți, în cazul „tricolorului” situația e diferită.

„Sunt foarte mulțumit de Drăguș și de ce a demonstrat în perioada pregătirii, dar cu el e altceva...”, a afirmat antrenorul, sugerând că jucătorul are probleme personale. În poza ce completa articolul era Denis, care o ținea în brațe pe fetița lui.

Denis Drăguș se desparte de Standard Liege, dar nu vine la Rapid » Are ofertă din Anglia
Foto: Imago Images

Denis Drăguș, dorit de Coventry

Chiar dacă Rapid menține deschise discuțiile cu atacantul, el nu ar dori să se întoarcă în Liga 1. Și, astăzi, același portal belgian Walfoot.be a dezvăluit că Drăguș ar putea ajunge în liga secundă engleză. 

E curtat de Coventry, care a ratat la penalty-uri sezonul trecut finala barajului pentru promovarea în Premier League. 

Citește și:

10 informații înainte de CSKA - Sepsi, oferite de echipa GSP deplasată la Sofia

Bulgarii amenință după ce-au pierdut la limită cu FCSB: „Îi batem la retur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  28 Iulie 2023, 16:08
Postat de Eu_Sa_Fiu_Sanatos pe 27 Iulie 2023, 14:29

uscatul asta in championship? haidi, bre!

Uscat este Octavian Popescu,Dragus are musculatura dezvoltata mult peste alti fotbalisti romani...desi are putine meciuri la nationala mare a Romaniei a avut evolutii bune si a inscris niste goluri foarte frumoase,este mult peste Coman care a jucat mai multe meciuri la nationala si nu a inscris vreun gol si nu a facut nimic notabil...si Mitrita este mao bun decat Coman....

dorelus
dorelus  •  27 Iulie 2023, 16:30
Postat de Eu_Sa_Fiu_Sanatos pe 27 Iulie 2023, 14:29

uscatul asta in championship? haidi, bre!

Ba deșteptule tu ai văzut masa musculară a acestui fotbalist? Ar fi bine să-l vezi dezbrăcat, mă gândesc că tu singura ființă pe care ai văzut-o dezbrăcată ești tu... Bâti din gură degeaba.

dorelus
dorelus  •  27 Iulie 2023, 16:28

Asa este antrenorul este foarte incantat de Denis,, dară cu el este altceva,, a spus antrenorul. Doar că nu văd unde a sugerat că are probleme personale, deștepților. Problema este că Standard are nevoie de bani, Denis este singurul care poate aduce niște bănuți (1,3 milioane plus salariu asta înseamnă o economie pentru standard). El este în ultimul an de contract deci poate să semneze în iarnă și pleacă gratis în vară, asta este problema pe care o evoca antrenorul domnule ziarist rastalmacitor...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează