INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

UPDATE Imagine teribilă: cum arată piciorul lui Dennis Man după accidentarea din meciul cu Frosinone

Dennis Man (24 de ani), extrema de la Parma, s-a accidentat în timpul meciului cu Frosinone, scor 4-3/ foto Imago images
Dennis Man (24 de ani), extrema de la Parma, s-a accidentat în timpul meciului cu Frosinone, scor 4-3/ foto Imago images

Articol de , - Publicat duminica, 26 februarie 2023 17:13 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 17:13

Dennis Man (24 de ani), extrema de la Parma, s-a accidentat în timpul meciului cu Frosinone, scor 4-3.

UPDATE / Prima imagine cu accidentarea lui Dennis Man

La mai puțin de 24 ore distanță de la meciul cu ghinion, Dennis Man a postat o imagine cu accidentarea. Piciorul extremei „tricolore” este vânat și umflat.

Imagine teribilă: cum arată piciorul lui Dennis Man după accidentarea din meciul cu Frosinone
FOTO: Instagram

Man s-a accidentat din nou

Abia revenit la Parma după o accidentare musculară suferită pe 10 ianuarie, Man are noi probleme. Dennis a suferit o contuzie la glezna dreaptă în timpul meciului cu Frosinone, potrivit Parma Live. A și fost schimbat în minutul 59, cu Drissa Camara.

Staff-ul Parmei va efectua mai multe teste pentru a descoperi gravitatea accidentării lui Man. El este momentan incert pentru meciul cu Pisa, echipa românilor Moruțan, Marius Marin și Adi Rus, conform sursei menționate. Cele două echipe se întâlnesc pe 28 februarie.

Man jucase primul meci de la recuperare în etapa trecută, la 1-0 cu Ascoli. A intrat atunci în ultima jumătate de oră. Cu Frosinone a fost în premieră titular de la revenirea pe gazon.

În meciul cu liderul din Serie B, Dennis Man a reușit două assist-uri, la golurile marcate de Ansaldi și Zanimacchia. A ieșit la scorul de 3-2 pentru Parma și a văzut de pe bancă finalul nebun de meci.

Frosinone a dus scorul la 3-3, cu om în plus, după eliminarea lui Estevez. Vazquez a făcut 4-3 pentru Parma, care a rămas în 9 oameni din minutul 86. Camara, cel care a intrat în locul lui Man, a fost și el eliminat.

Citește și:

Ce nu știai despre Jorginho, noua armă de la Arsenal. Părinții i-au închis ușa: „Vrei să renunți acum? După tot ce-ai suferit?”

Vladimir Putin i-a acordat cetățenie rusă fotbalistului pe care Barcelona a plătit peste 40 de milioane de euro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
danielflorea83
danielflorea83  •  26 Februarie 2023, 22:30

Astia nu mai accidentati sunt, urmeaza Ianis Hagi din nou peste o vreme dupa vreo 2 jocuri, si uite asa cladim iar o nationala puternica pentru calificarile europene unde prindem iar locul 4!

mihneailie030
mihneailie030  •  26 Februarie 2023, 20:00

Nu contează... Sa nu julim,, tatuajele,,... In rest e ok.

dobrin
dobrin  •  26 Februarie 2023, 19:28

Man castiga mai bine ca Ronaldo pe minutul jucat :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează