INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man, convocat la o zi după ce a semnat cu Parma » Dar antrenorul avertizează: „Cu tot respectul, vine din campionatul românesc”

Dennis Man, convocat la o zi după ce a semnat cu Parma +12   FOTO
Dennis Man, convocat la o zi după ce a semnat cu Parma

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 17:49 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 17:52

Roberto D'Aversa l-a inclus pe Dennis Man în lotul de 24 al ”cruciaților” pentru meciul de mâine cu Napoli (ora 19:00). Valentin Mihăilă este și el

Astăzi, la nici 24 de ore după ce Dennis Man a semnat cu Parma, antrenorul echipei emiliene l-a convocat pentru următorul meci din Serie A. Debutul era programat pentru 7 februarie, acasă, cu Bologna, dar Roberto D'Aversa l-a inclus în lotul de 24 pentru dificila deplasare de mâine, cu Napoli (19:00). Normal, nici Valentin Mihăilă nu lipsește.

"Man e un fotbalist cu caracteristici pe care nu le aveam în echipă"

La conferința de presă de azi, tehnicianul "cruciaților" a comentat și ultimul transfer, de 11 milioane de euro (plus bonusuri de două milioane). Nu a fost însă exuberant. Mai degrabă rece, calculat, avertizându-i pe jurnaliști că este vorba de un jucător din Liga 1, fie el și foarte talentat.

"Un fotbalist cu caracteristici pe care nu le aveam în echipă. Nu pot face o evaluare, pentru că s-a antrenat prima oară în această dimineață și doar timpul va spune cât este de pregătit", a declarat D'Aversa, adăugând: "Este o investiție importantă. Dar, cu tot respectul, vine din campionatul românesc. Știm cât este de dificilă este Serie A, trebuie să-i lăsăm timp să crească. De el depinde să demonstreze dacă este gata".

Dennis Man la Parma
Giovanni Becali în Italia, pentru transferul lui Dennis Man
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
+8 FOTO

Parma, moment critic: fără victorie de 10 etape de Serie A!

Antrenorul a încheiat: "Nu ar fi corect să-i dăm prea multe responsabilități acum, să vorbim de fotbaliști buni sau slabi. Nu discutăm politica Parmei. Când iei tineri, ei au nevoie de timp și e normal".

Parma e într-o situația extrem de delicată. Fără victorie de 10 etape de Serie A, cu șase eșecuri în ultimele șapte runde, a căzut pe locul 19, penultimul, cu numai 13 puncte în 19 meciuri! Având doar două succese!

Clasament Serie A:

Cifre uluitoare! Ce prag a atins Gigi Becali după vânzarea lui Dennis Man la Parma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
533199587265336
Tosca Gelu  •  30 Ianuarie 2021, 22:24

Are clauza, 15 goluri in doi ani jumate, maine la Napoli deja da doua,,,asa crede ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Ianuarie 2021, 21:56

Daca o sa debuteze,o va face probabil in Serie B ca Parma e ca si retrogradata.

belane
belane  •  30 Ianuarie 2021, 21:22
Postat de sibelius pe 30 Ianuarie 2021, 19:29

Ca au aruncat 8 pe Mihaila nu te-a surprins, nu?

Surprinzator ? Oarecum surprinzator ca o echipa precum Craiova l-a vandut pe suma asta, nesurprinzatoar d.p.d.v. al sumei, avand in vedere tineretea si potentialul- Mihaila este mai tanar decat Man cu 2 ani, este un mijlocas ofensiv de banda stanga iar in general mijlocasii de banda stanga sunt la mare cautare fiind mai greu de gasit jucatorii de picior stang cu tehnica si viteza in general. In fotbalul de azi in ceea ce-i priveste pe jucatorii promitatori, cu potential, suma de transfer de regula este invers proportionala cu varsta. In opinia mea Craiova n-ar mai fi scos 8 mil. euro pe Mihaila daca ar fi avut aceeasi varsta ca Man.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează