INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BENEVENTO - PARMA 2-2

Legendarul Filippo Inzaghi l-a remarcat pe Dennis Man: „Execuție impresionantă! Dacă ar începe acum sezonul, Parma s-ar lupta pentru alt obiectiv”

Dennis Man l-a impresionat pe legendarul Filippo Inzaghi: „Acolo e vorba de calitate! Dacă ar începe acum sezonul, Parma s-ar lupta pentru alt obiectiv” +19   FOTO
Dennis Man l-a impresionat pe legendarul Filippo Inzaghi: „Acolo e vorba de calitate! Dacă ar începe acum sezonul, Parma s-ar lupta pentru alt obiectiv”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 19:16 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 22:49

Filippo Inzaghi (47 de ani), antrenorul lui Benevento, a lăudat execuția prin care Dennis Man (22 de ani) a stabilit rezultatul final al meciului cu Parma, scor 2-2. 

Dennis Man a reușit primul gol în Serie A, în minutul 88 al deplasării cu Benevento. Internaționalul român a șutat perfect, din voleu, de la aproximativ 12 metri, și i-a atras atenția lui Filippo Inzaghi, atacant legendar al fotbalului italian. 

Dennis Man, lăudat de Filippo Inzaghi

„La golul egalizator, Cornelius a fost imbatabil în duelul aerian, iar Man a avut o execuție impresionantă pe urmărirea balonului. E vorba de calitatea adversarului, nu am avut ce să facem. Dacă Serie A ar fi început acum, Parma s-ar fi luptat pentru cu totul alte obiective. E o echipă foarte bună”, a declarat Inzaghi, într-o conferință de presă, conform Parmalive. 

Legendarul Filippo Inzaghi l-a remarcat pe Dennis Man: „Execuție impresionantă! Dacă ar începe acum sezonul, Parma s-ar lupta pentru alt obiectiv”

Despre Filippo Inzaghi: 

  • campion în Serie A cu Juventus și Milan 
  • campion mondial cu naționala Italiei, în 2006 
  • dublu câștigător al Ligii Campionilor cu AC Milan 
  • cel mai bun marcator italian din istoria cupelor europene 
  • cel mai bun marcator al lui Milan în Europa

Golul lui Dennis Man cu Benevento:

FOTO Imagini cu golul lui Dennis Man din Benevento - Parma 2-2

+15 FOTO

Benevento - Parma 2-2

Citește și alte știri despre Dennis Man:

Dennis Man, sub lupa Gazzetta Dello Sport » Ce au scris jurnaliștii italieni despre golul românului din Benevento - Parma 2-2

Dennis Man, cea mai mare notă în Benevento - Parma: „Putea deveni un adevărat erou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  04 Aprilie 2021, 07:39

Era normal ca acest jucător să aibă nevoie de puțin timp de adaptare.Am spus și inainte și susțin si acum că Man e un jucător foarte bun și va ajunge și mai bun cu un pic de rigoare italiană și oleaca de mușchi pe el.Ce nu inteleg eu, este de ce încăpățânatul Rădoi ne "omoară " cu jocul "curajos" cu două vârfuri (când noi N-AVEM nici măcar unul de Doamne ajută) și nu joacă cu ce are,adica Stanciu la locul lui ,Man,Mihaila,bancu la locul lui(adică DELOC),etc. Să mă ierte Dumnezeu, dar mi-e teamă ca Becali e mai antrenor decât "finu'"......

wflo27
wflo27  •  03 Aprilie 2021, 23:46
Postat de observator_federal pe 03 Aprilie 2021, 21:37

Poftim titlu din presa bucureșteană : "Man, steaua meciului cu Benevento! Nimeni n-a fost nici macar aproape de el!"... Băi, fecesebiștii din redacții delirează grațios (sau grețos - după preferință)...

A crăpat fierea-n tine obositorule! Ești studiu de caz băi prazule! A dat gol Man și a fost integralist! Mihăilă zero barat azi. D Aversa e antrenor, nu e vreun mirel! Ai văzut cum l-a integrat pe Man, cum îl ghidează pe teren! De Mihăilă nu se prea ocupă, că el e deja la Napoli sau Juventus, nici el nu știe prea bine. Poate ne spui tu?

brutyson
brutyson  •  03 Aprilie 2021, 22:23
Postat de Preoteasa Constantin pe 03 Aprilie 2021, 20:20

Nu mai laudati atat de mult aceste umbre ca valoarea au aratato la meciurile echipei nationale ! Si ei joaca la o echipa aproape retrogradata !

1. Învață sa scrii 2. Schimba rapid numele Și 3 . Pentru toți cei care stați in fotolii și a’ti vrea sa fiți in locului , mai luați o bere și așezati’o pe măsuță aia din fata voastră pe care o numiți burtă

Vezi toate comentariile (20)
Comentează