INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Îngrijorați de anunțul presei din Turcia, italienii au sunat la firma fraților Becali: „Știrea cu Man e reală?”

Dennis Man, în Parma - Ascoli // foto: Imago Images
Dennis Man, în Parma - Ascoli // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 10:24 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 13:09

Becali Sport, firma de impresariat care-l reprezintă pe Dennis Man (23 de ani), spune că fotbalistul nu ar lua în calcul despărțirea de Parma. Turcii au scris zilele trecute că mijlocașul român ar avea deja un acord cu Galatasaray.

Interesul celor de la Galatasaray pentru Dennis Man este de notorietate. Fatih Terim își dorește ca arădeanul să devină al 3-lea fotbalist român din lotul Cim Bom Bom, după Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

Zilele trecute, cotidianul turc Fotomac a venit cu o speculație-șoc, menită să servească drept explicație pentru forma slabă a lui Dennis din acest sezon: „Man a semnat cu Galatasaray și de aceea nu mai forțează”.

Becali Sport infirmă scenariul lansat de turci: „Dennis Man e fericit la Parma”

Pentru a lămuri acest aspect, jurnaliștii de la publicația locală ParmaLive au sunat la Becali Sport, firma de impresariat condusă de Dragoș Sîrbu, la care Giovanni Becali este, în acte, consilier.

„Băiatul este bine la Parma. Este foarte fericit cu noul antrenor și i-ar plăcea să promoveze în Serie A cu Parma”, a fost răspunsul firmei de impresiat.

Parma, mai aproape de Serie C

Parma este, totuși, departe de promovare. De fapt, trupa gialloblu este la un pas de prăpastie! După 16 etape, echipa lui Man & Mihăilă este a 15-a în Serie B, cu 19 puncte, doar 4 peste primul loc care merge la barajul de retrogradare, ocupat de Cosenza.

Totuși, Parma păstrează șanse la a prinde un loc de play-off pentru promovare, întrucât clasamentul este foarte strâns. Până la locul 8, primul care asigură calificarea în barajul de promovare, sunt doar 6 puncte.

Dennis Man a fost titular în două dintre cele 3 meciuri jucate de Parma sub comanda noului antrenor, Giuseppe Iachini. El a început ca titular cu Ascoli (0-0) și Brescia (0-1), dar a fost înlocuit pe parcursul confruntărilor.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cristi Chivu ratează calificarea directă în „optimile” UEFA Youth League, din cauza unui gol senzațional marcat de noul „bombardier” al Realului

Sebastian Haller a intrat definitiv în istoria Ligii Campionilor » Performanța uriașă reușită de fotbalistul lui Ajax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  08 Decembrie 2021, 14:38
Postat de observator_federal pe 08 Decembrie 2021, 11:57

Dacă (ipotetic) Dennis Man merge la ”echipa lui Moruțan și Cicâldău”, cum credeți că va fi numită de atunci înainte Galatasaray, în articolele presei noastre sportive? ...Variante?

Caz de targa? Pe Parma i-a rezolvat! Sunt aproape de serie C!))

vasileroaita
vasileroaita  •  08 Decembrie 2021, 13:44
Postat de Manu Ion pe 08 Decembrie 2021, 13:18

Alta gloaba umflata (sportiv vorbiind) de presa !!! Cum o fi luat Becali 11 milioane pe asta !!!! Intra in grupul celebru de viitori fotbalisti de la Milan,Bayern,Real,Barcelona(asa le faceati reclama voi ziaristi de la gsp) si anume :Ivan,Cicaldau,Morutan,Mihaila,Tanase,Olaru,Coman si bineintele antrenor Mirel Radoi.

Chiar crezi basmul cu cele 11 milioane?!? Intreaba-i pe cei de la UTA cat au primit pentru procentele lor din transfer!! Oricum, banii vor veni peste 3 ani. Daca vor veni...

939271716140965
Manu Ion  •  08 Decembrie 2021, 13:18

Alta gloaba umflata (sportiv vorbiind) de presa !!! Cum o fi luat Becali 11 milioane pe asta !!!! Intra in grupul celebru de viitori fotbalisti de la Milan,Bayern,Real,Barcelona(asa le faceati reclama voi ziaristi de la gsp) si anume :Ivan,Cicaldau,Morutan,Mihaila,Tanase,Olaru,Coman si bineintele antrenor Mirel Radoi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează