INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - INTER 1-2

Man și Mihăilă, evoluții apreciate în Parma - Inter! Ce note au primit + la ce capitole a fost mai bun Man

FOTO: Imago +15   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 08:58 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 09:19

Parma a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu liderul Inter, într-un meci din etapa a 25-a din Serie A. Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză.

Pentru gazde, Dennis Man a fost titular, însă antrenorul Roberto  D'Aversa l-a schimbat la pauză, cu Valentin Mihăilă. Jucătorul plecat de la FCSB s-a lovit dur de un adversar, în minutul 27, dar a continuat să joace până la pauză, deşi era vizibil „şifonat”.

În cele 45 de minute jucate, Man și Mihăilă au avut prestații asemănătoare, fostul jucător de la FCSB având însă mai multă precizie a paselor și fiind mai implicat în joc. 

Site-ul sofascore i-a acordat o notă puțin mai mare lui Dennis Man, 6,7, față de 6,6 cât a luat Mihăilă.

Rezumatul video al meciului Parma - Inter 1-2

Comparație Mihăilă - Man după Parma - Inter

Valentin MihăilăParametruDennis Man
45Minute jucate45
0Șuturi pe poartă0
1Șuturi la poartă2
1 (1)Driblinguri încercate (reușite)3 (1)
27Atingeri27
7/13 (54%)Acuratețea paselor15/16 (94%)
0Pase cheie1
12Mingi pierdute7
2 (3)Dueluri câștigate (total)3 (8)

VIDEO Victor Becali, ultimele detalii despre Dennis Man

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Parma a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu liderul Inter, într-un meci din etapa a 25-a din Serie A.

Man sau Mihăilă? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: „Să vorbească cineva cu el! Nu degeaba joacă atât de puțin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
persanu
persanu  •  05 Martie 2021, 12:23

Sa spui ca Mihaila si Man sunt praf dupa cateva etape in Italia in care nici nu au dus un joc intreg nici unul dintre ei ... inseamna ca te pricepi la fotbal mai putin decat cainele meu ... Ce sa mai zici cand vezi asa ceva ... Deci nu are nevoie de adaptare jucatorul ... nimi. Jucatorii de super clasa ai lumii tot au nevoie de adaptare cand schimba campionatele dar ce sa mai zici de doi copii veniti dintrun fotbal extrem de mic ... Deci sunt praf cei doi ... :))) E bine daca asa tragi si concluzile in viata inseamna ca esti singur pe lume ...

ionica007
ionica007  •  05 Martie 2021, 11:09
Postat de Dani Dany pe 05 Martie 2021, 10:24

In liga a doua vor fi printre cei mai buni.

Daca in Serie A au sanse de a se afirma, deoarece se joaca un fotbal mai spectaculos, mai cursiv, unde echipe mari ca Inter sau Milan nu joaca intotdeauna cu motoarele turate la maxim (cum a fost meciul de aseara...), in Serie B este bai mare...:)... Acolo se joaca un altfel de fotbal, iar ''petreusii'' nostri nu au nici cea mai mica sansa...:)...

observator_federal
observator_federal  •  05 Martie 2021, 11:05

Gata, s-a lansat varianta oficială cu privire la Mihăilă. Presa e împânzită cu ”verdictul” tradus (intenționat?) greșit din limba italiană: cică ”A atacat cu capul în pământ, încercând să rezolve de unul singur acțiunile. Nu a arătat prea bine.” Textul în italiană suna ”Attacca a testa bassa, provando a risolverla da solo. Non stava benissimo e si vede anche nella poca lucidità delle scelte.” adică ”A atacat cu capuI in pamant, incercand sa rezolve singur. NU SE SIMTEA PREA BINE si asta s-a vazut, avand putina luciditate.!!”. (Jurnaliștii români n-au știut oare ca Mihailă nu s-a antrenat in ultimele zile pentru ca s-a resimtit dupa meciul cu Spezia??? Cu toate ca D'Aversa a spus asta clar la conferinta.). Mulțumim Gabi Safta pentru lămuriri, minciuna trebuie combătută, altfel se alege praful... DAR CINE SE POATE LUPTA CU OASTEA SLUJITORILOR (slujitorii condeiului, desigur) DIN ”PRESA SPORTIVĂ”? Voi pentru cine scrieți, de fapt?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează