INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man oscilează mereu » Italienii îi reproșează: „Se aprinde și se stinge prea des. Inconstanța sa ruinează totul”

Dennis Man oscilează mereu la Parma. Foto: Instagram
Dennis Man oscilează mereu la Parma. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 12:38 / Actualizat joi, 03 august 2023 12:38

Încă un amical al Parmei în care Dennis Man (24 de ani) a fost titular, dar jurnaliștii italieni l-au trecut la „dezamăgiri”. „Nu e incisiv. Dacă vrea să influențeze meciurile, trebuie să fie mai concret”, au comentat peninsularii după 1-0 cu Sassuolo.

Un lucru e foarte bun. Al doilea test la rând, 1-0 cu Sassuolo după 1-0 cu Bochum, Dennis Man a fost titular la Parma. Ceea ce înseamnă că antrenorul Fabio Pecchia se gândește să înceapă sezonul cu el în primul „11”.

Ceea ce îngrijorează e că „tricolorul” nu poate rămâne mult timp la înălțime, evoluțiile sale oscilând pe durata meciurilor. Sus, jos, ca un montagne russe. Când impresionează cu execuții sau curse frumoase, când dispare din joc.

PATRU oferte pe numele lui Alibec! Șanse mari să plece în această vară
FARUL
PATRU oferte pe numele lui Alibec! Șanse mari să plece în această vară

Dennis Man oscilează mereu: „Hipnotizat de portar”

Și împotriva lui Sassuolo, în amicalul de pe „Ennio Tardini”, Man a fost neschimbat. Site-ul Sport Parma l-a trecut la „dezamăgiri”: „Se aprinde și se stinge prea des, problema obișnuită. Pe aripa dreaptă poate provoca daune, dar inconstanța sa ruinează totul. În prima repriză, a ratat într-un duel unu la unu cu portarul advers”.

Înlocuit la pauză de Pecchia, Dennis a fost criticat și de Parma Live: „S-a descurcat bine la câteva contraatacuri, profitând de viteza sa. A aprins Tardini cu unele mișcări de «fuoriclasse», precum pasa cu călcâiul pentru Sohm. Când elvețianul i-a întors favoarea, românul a fost hipnotizat de goalkeeperul lui Sassuolo. Nu e incisiv. Dacă vrea să influențeze meciurile, trebuie să fie mai concret”. Nota 6.

„Dennis Man ar fi putut face mai mult”

După 1-0 cu Bochum, jurnaliștii italieni au avut o concluzie similară: „Calități tehnice indiscutabile, dar e inconsistent. A dat senzația că ar fi putut face mai mult, laitmotivul experienței sale la Parma".

Valentin Mihăilă nu a jucat. De-abia a reluat antrenamentele cu echipa după leziunea musculară suferită pe 19 iunie, la 2-2 cu Elveția, în timp ce sărbătorea al doilea său gol. 

Citește și:

„Fără Șut o să avem probleme!” » Becali, prima reacție despre ofensiva turcilor

FRF a anunțat cine e noul selecționer al naționalei U20

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  03 August 2023, 14:11

Daca n-ar fi dat 13 milioane pe el, ar fi fost de mult timp zburat. Asa incearca sa-si amortizeze cat de cat pierderea. Tzeapa romaneasca

maradona79
maradona79  •  03 August 2023, 13:56

Perla fecesebista de 13 milioane

Vezi toate comentariile (2)
Comentează