INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Dennis Man și-a decis viitorul: „Sunt fericit cu alegerea mea, vreau performanță!”

Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta) vorbește despre planurile sale de viitor. Spune că va rămâne la Parma, alături de care speră să promoveze în Serie A încă din primul an!
Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta) vorbește despre planurile sale de viitor. Spune că va rămâne la Parma, alături de care speră să promoveze în Serie A încă din primul an!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 19:35 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 20:26

Dennis Man (22 de ani, extremă dreapta) vorbește despre planurile sale de viitor. Spune că va rămâne la Parma, alături de care speră să promoveze în Serie A încă din primul an!

„Acesta este al doilea sezon al meu aici, sunt fericit că evoluez la Parma. Am spus în sezonul trecut că am fi putut rămâne în Serie A, dar nu a fost ușor. Oricum, putem readuce Parma unde îi e locul. 

A fost cam greu pentru mine la început, dar apoi am format relații de joc cu noii mei coechipieri. După cum am spus, sunt foarte fericit că sunt aici. Știm că în Serie B nu ne va fi ușor, dar voi face tot posibilul pentru a o readuce pe Parma în Serie A”, a declarat Man pentru site-ul oficial al clubului.

Dennis Man: „Nu mă interesează alte echipe, rămân la Parma”

„Cred că avem un grup bun, capabil să obțină promovarea. Mă simt bine alături de colegii mei. Toți sunt minunați”, a mai spus fostul jucător de la FCSB.

Întrebat despre o posibilă plecare de la Parma, Man a fost categoric: „Nu mă gândesc la alte echipe. Vreau să rămân la Parma și să contribui la promovare!”.

Avem un nou antrenor, Enzo Maresca, vorbește în fiecare zi cu noi și încearcă să ne facă să jucăm la potențialul nostru maxim. Trebuie să ne păstrăm concentrarea și să-l ascultăm. Nu mi-a transmis nimic în mod special, comunică cu toată echipa
Dennis Man

Este un vis împlinit să joci alături de Buffon. Este important să-l ascultăm, mai ales noi, tinerii jucători, pentru că toți putem învăța multe de la el
Dennis Man

14 partidea disputat Dennis Man în campionatul italian în cinci luni la Parma (două goluri, un assist)

Dennis Man, curtat de AC Milan

Dennis Man a fost urmărit de AC Milan în această vară, dar cruciații nu au vrut să-i dea drumul decât pentru 25 de milioane de euro.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu pleacă nicăieri, pentru că patronul american Kyle Krause vrea să vadă Parma înapoi în Serie A în 2022, după numai un sezon în Serie B. Acesta este obiectivul stabilit pentru Enzo Maresca, noul antrenor dorind să formeze echipa în jurul celor doi „tricolori”, scrie Parma Today.

Același cotidian local a susținut însă că multe cluburi îi urmăresc pe tinerii atacanți. După știrea că Atalanta îl are în plan și pe Mihăilă, și Milan l-a avut pe listă pe Man. Proprietarul ar fi acceptat ca unul dintre ei să părăsească Parma în această vară numai dacă oferta ar fi fost foarte bună. 25 de milioane de euro!

10 milioane de euroe cota de piață a lui Man, conform Transfermarkt

Rezumatul meciului Juventus - Parma 3-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imagini incredibile cu Leo Messi » Ce a pățit la ieșirea dintr-un restaurant din Miami

Manchester City pregătește două tunuri! 200 de milioane de euro pentru marele vis al lui Guardiola

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
misterverde
misterverde  •  17 Iulie 2021, 01:26
Postat de dexter pe 16 Iulie 2021, 21:55

Performanta in serie B. IQ de fecesebist...

Nu au vrut sa l cedeze sub 25 de milioanele .. asta e diferența dintre noi și restul .. noi ne vedem mici ... ne distrugem între noi .. avem ciuda aia ... Stau de 5 ani în uk .. e plin de romani și pe aici .. dar străinul îmi spune .. România era mare .. de aia a renunțat maria tronul Angliei și a venit în ro .. voi ați făcut avionul .. stiloul .. etc etc... între timp ați oprit învățământul.. înainte România trimitea o grămadă de copii la olimpiade de matematică .. Îmi aduc aminte cum râdeau ăștia de Gigi ca o sa vândă cu 10 milioane (acum rad ca zice 20 25) dar timpul (singurul care poate da dreptate) ia dat dreptate lui Gigi... ___________ Am realizat .. ce a realizat csa .. :))) Pe banii romanilor au distrus echipa cu cele mai mari performante din România.. Csa an înființare 2017 .. Din 2017 până-n prezent activează în ligile inferioare.. știind ca dacă promovează pierd bugetul plătit de toți românii .. Martorii lui talpan putini la număr ( tot ii aud cum rad ca vezi domne putini suporteri la fcsb, uitând ca au avut meci cu rapid în Ghencea... și era plin de rapidisti) se lauda cu faptul ca FCSB se bate an de an la titlu .. dar nu l câștiga.. Martori ai lui Talpan .. vrem sa auzi. Performantele csa-ului din 2017 până-n prezent ? Asta înseamnă steaua pentru voi ? Haideți în liga 1 .. ca îmi este frica de cât ma va costa întreținerea csa ului ... pe noua arena Ghencea .. Eu sincer .. chiar vreau sa promovați... sa aveți un patron din

dexter
dexter  •  16 Iulie 2021, 21:55

Performanta in serie B. IQ de fecesebist...

carol_k
carol_k  •  16 Iulie 2021, 21:25
Postat de digei pe 16 Iulie 2021, 21:17

Un titlu din alt site, ca sa vedeti pana unde merge ***: AC Milan a renuntat la Dennis Man!? "Rossonerii" si-au intarit atacul cu un jucator de la Real Madrid..... Daca nu-si prelungea Brahim Diaz imprumutul atunci Man prindea transferul, vor sa spuna, apasat! L-a incurcat Real Madrid pe Dennis tatuatul el nearatand mai nimic la ultima clasata. Te doare mintea.

Asta-i nimic, in alta parte se scrie, titlu mare: Dennis Man îi spune ”pas” lui AC Milan: ”Vreau să rămân la Parma!” Adica Man le-a dat flit diavolilor, ma gandesc ce disperati ar putea sa fie, "s-au multumit" cu Brahim Diaz, ce sa faca? :) ))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează