INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Dennis Man, senzațional, cum n-a fost toată pregătirea: „Gol fabulos, un călcâi pentru care cel mai scump bilet a meritat toți banii”

Dennis Man
Dennis Man

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 12:36 / Actualizat duminica, 13 august 2023 12:51

După ce, în amicale, a alternat momentele foarte bune cu cele în care dispărea din joc, Dennis Man a fost numărul 1 la Parma la 3-0 cu Bari în „32-imile” Cupei Italiei.

Dennis Man nu a avut cel mai bun intersezon, a alternat în timpul amicalelor momente de joc excelente cu perioade de absență, de lipsă de concentrare. 

Teste neconcludente ce i-au făcut pe jurnaliștii italieni să scrie că este același Dennis Man, neschimbat, inconstant, fără eficiență, ca în sezonul trecut. Extraordinare calități pe care le arată atât de rar.

Clubul rămas în pole-position pentru transferul lui Moruțan » Doi rivali s-au retras din cursă!
MERCATO
Clubul rămas în pole-position pentru transferul lui Moruțan » Doi rivali s-au retras din cursă!

Dennis Man, ales cel mai bun de Gazzetta și Corriere dello Sport

Primul meci oficial a evidențiat un alt Man. La înălțime 90 de minute. Titular, nu a mai fost înlocuit de antrenorul Fabio Pecchia, marcând un gol superb, cu călcâiul, în stil Madjer. Cu el în formă, Parma a debutat în noua stagiune cu 3-0 pe terenul lui Bari, în "32-imile" Cupei Italiei.

Jurnaliștii peninsulari s-au întrecut în cuvinte frumoase. Gazzetta și Corriere dello Sport i-au dat nota 7 și l-au declarat MVP. 

„După pauză, Man a încântat cu trei acțiuni personale și un gol fabulos, un călcâi pentru care cel mai scump bilet a meritat toți banii". Site-ul Sport Parma l-a notat cu 7,5, la fel ca Parma Live: „În formă și cu dorință de a juca. În repriza secundă a fost imposibil de blocat, a creat trei-patru ocazii clare, apoi a găsit și golul, inventând execuția de 3-0. O bijuterie".

„Acest Dennis Man produce haos"

Pe pagina oficială de Twitter a clubului parmegian, s-a comentat în direct: „Acest Man produce haos. Următorul marcator? Sperăm". După ce „tricolorul" a înscris, încă un mesaj: „V-am spus!". Iar DAZN a completat: „Un golazo pe care vrei să-l vezi la nesfârșit".

Valentin Mihăilă a intrat în minutul 77. „Vrea să lase în spate ultima accidentare și să adune cât mai multe minute. Sigur nu e la capacitate maximă, dar calitatea sa e dincolo de orice discuție", a scris Parma Live.

Pe 20 august, Parma are primul meci în campionat. Acasă, pe „Ennio Tardini", cu FeralpiSalo.

Citește și: 

E vestea momentului! PSG, comunicat oficial despre Mbappe: „În urma unor discuții foarte pozitive...”

S-a fotografiat cu Ronaldo după meciul direct, apoi i-a scandalizat pe fani prin ce a scris: „Lipsit de respect!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  13 August 2023, 15:19

Exagerati ca de fiecare data ! Cine nu a vazut meciul ar fi tentat sa creada ca Man a fost irezistibil in acest meci ! Nici vorba !! Pana la golul superb pe care l-a marcat, Man nu a contat prea mult in atacul Parmei, iar dupa gol si dupa schimbarea atacantilor, in ultimele minute a fost mai vizibil !! Problema lui este aceea ca o mare parte din timp este parca inexistent pe teren !!

ali.bec
ali.bec  •  13 August 2023, 13:47
Postat de standart pe 13 August 2023, 12:51

Băi bolnavule de ură! Ce ți-a făcut băiatul ăsta? Tu îți dai seama că e dezumanizant ce faci? Probabil că nu...

Dezumanizant a fost (mai) demult, la FîCîSîBî.

VanBasten
VanBasten  •  13 August 2023, 13:29

Imi cer iertare lui Man si tuturor iubitorilor fotbalului din Romania. Afirmatia mea s-a bazat exxlusiv pe statistica : 12 goluri si 5 pase decisive in 74 de meciuri. Sunt convins ca va inscrie meci de meci iar cota lui va exploda de la 3.2M la peste 20M. https://www.transfermarkt.com/dennis-man/leistungsdaten/spieler/397486

Vezi toate comentariile (9)
Comentează