INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Dennis Man și Valentin Mihăilă devin favoriții antrenorului la Parma: „Ne arată în sfârșit ce fotbalist este!” / „Poate deveni mare în Serie A!”

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) au fost lăudați de antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa (45 de ani).
Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) au fost lăudați de antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa (45 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 19:27 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 20:39

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani) au fost lăudați de antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa (45 de ani). 

  • Man și Mihăilă sunt în lotul Parmei pentru duelul cu AS Roma, programat duminică, la ora 16:00. 

Valentin Mihăilă și Dennis Man au început să se impună la Parma. Runda trecută au colaborat la reușita fostului fotbalist al Craiovei, iar antrenorul D'Aversa are doar cuvinte frumoase. Le prevede un viitor strălucit în fotbalul italian. 

Mihăilă și Man, lăudați de antrenorul Parmei

Mihăilă ne arată în sfârșit ce jucător grozav este! A ajuns la echipă cu o problemă medicală și a ratat mult din pregătire. Man a venit și mai târziu. El poate deveni un fotbalist cu adevărat important în Serie A, dar are nevoie de timp pentru a găsi abordarea potrivită și pentru a se integra. 

Mai am multe de analizat până la meciul cu Roma, dar am încredere maximă în toți fotbaliștii mei, fie că vor fi titulari sau că vor intra pe parcurs”, a declarat Roberto D'Aversa (45 de ani) într-o conferință de presă. 

VIDEO Fiorentina - Parma, meciul în care Valentin Mihăilă a marcat primul gol în Serie A

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Eric Bicfalvi, decisiv în Rusia! Românul a înscris din nou și e în formă înaintea meciurilor naționalei

Ultimele vești despre starea lui Florin Andone » Când va reveni internaționalul român pe gazon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  14 Martie 2021, 13:27

Astia de la GSP in toate„stirile”lor il agata si pe Man de coada lui Mihaila!In titlu,chiar l-au pus pe Man inainte!Nu e destul ca l-a dus in spate pe Man la U2-gazetarii aserviti punand meritele pe seama mustei la arat-dar nu scapa nici la Parma!

caoradea
caoradea  •  14 Martie 2021, 10:49

Doua cuvinte depre cei doi si deja devin favoritii lui D’aversa. Titlu ieftin, amatorism. A ca faceti pt rating ? Si atunci e slab. Serie B scrie pe fruntea lor ai apoi puteti scrie din toamna elogii despre cei doi. Un plus pt Mihaila, pare mai matur, se vede ca ajus mai repede acolo. MANdibula mai are mult pana la maturizare. Trebuie sa uite de unde vine (mediu toxic pt fotbalistii romani) si sa inceapa de la zero. Daca a priceput asta, poate sa aiba un viitor acolo. Daca nu, asata e.

observator_federal
observator_federal  •  14 Martie 2021, 09:49

D'Aversa afirmă - părerea lui... - că Mihăilă a arătat acum ce fotbalist grozav este, dar asta este mai degrabă o scuză pentru faptul că nu l-a introdus mai repede și mai des în formula de începere a meciurilor -așa cum de altfel cereau bunele prestații ale ex-craioveanului și opiniile exprimate de jurnaliști și suporteri... Iar invocata necesitate a plusului de luciditate în fața porții a fost preluată de presa bucureșteană ca o "critică", serioasă adresată lui Mihăilă, pe care apoi a amplificat-o până la nivelul obișnuit - de "zgomot"... Păi stimați jurnaliști din cetatea lui Bucur, despre golurile chinuite din ultimele meciuri ale fotbaliștilor fecesebiști (pe care îi împingeți cu sârg spre Naționala mare sau U21) ce părere aveți? Olaru cu Chindia, Tănase cu Mediașul sau Moruțan cu UTA au fost expresia clară, chintesența unui joc pe atac care "a surprins" prin abilitățile la finalizare ale iextraordinarilor fotbaliști roș-albaștri...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează