INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Valentin Mihăilă, apreciat în Gazzetta dello Sport: „Are ritm și este mobil, arată caracter” » Dennis Man, criticat: „Încă brut și nesigur pentru Serie A”

Dennis Man și Valentin Mihăilă
foto: Guliver/Getty Images
Dennis Man și Valentin Mihăilă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021 14:06 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 14:19

Dennis Man a bifat la Parma încă 28 de minute, cu tot cu prelungiri, tot fără gol ori vreo realizare deosebită, în egalul cu Udinese (2-2). Valentin Mihăilă, la primul meci ca titular, a fost lăudat în Gazzetta dello Sport.

Italienii i-au făcut deja o succintă radiografie fostului atacant de la FCSB. Man este criticat pentru carențele etalate, în Gazzetta di Parma, care îi scoate în evidență și calitățile: „Are sprint și nerv. Încă nesigur însă, trebuie să fie mai întreprinzător”.

„D'Aversa explicase că mai are nevoie de rodaj și efectiv arată că este neșlefuit pentru Serie A. Încă e nesigur în unele mișcări, însă se vede că are calități. Sprint și nerv, dar trebuie să fie mai întreprinzător pe teren”, l-a caracterizat Gazzetta di Parma, acordându-i românului nota 6.

Gazzetta dello Sport, despre Valentin Mihăilă: „Are ritm și este mobil, arată caracter”

Mai aspră în critici e Gazzetta dello Sport, care i-a dat doar calificativ de trecere (5). Doar Bruno Alves, ce l-a înlocut pe Mihăilă, are minimum dintre jucătorii gialloblu: „A pierdut destule mingi (5) și a greșit prea mult în fața zidului friulan”. 

80 de minutea strâns Man în 4 jocuri la Parma. În aceeași perioadă, Mihăilă are 120, iar echipa lor a marcat doar de trei ori și are cel mai slab atac din Serie A, 17 goluri

În schimb, celălalt român, titularizat de „cruciați”, chiar a impresionat. „Acum se va spune că putea juca mai mult în ultima lună și e adevărat. Lăsând la o parte autonomia limitată (s-a stins după mai puțin de-o oră), trebuie să i se recunoască meritul că știe să atace adversarul. Ușurința cu care a scos penalty-ul contrastează însă cu apatia, prea des demonstrată în finalurile de meci de recentul Gervinho”, a comentat același Gazzetta di Parma „Are ritm și este mobil, arată caracter. Întrebați-i pe Becao și pe Musso!”, a completat ziarul roz. 

Povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Presiuni, șantaj și calcule ciudate făcute de FCSB: împărțirea controversată a banilor din transferul lui Man! „MM Stoica zicea: «Terminați! Ne dă Becali afară pe toți!»”

Real Madrid ar trebui să plătească o sumă astronomică dacă i-ar avea pe Mbappe și Haaland!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
johnny2
johnny2  •  23 Februarie 2021, 07:01
Postat de balaur pe 22 Februarie 2021, 19:46

Man si Mihaila n-ar face fata nici in serie B.

Tu n-ai face fata nici la gradinita.

balaur
balaur  •  22 Februarie 2021, 19:46

Man si Mihaila n-ar face fata nici in serie B.

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Februarie 2021, 19:29

Mihaila va face cit de curind pasul la o echipa mare,Man va ramine poate in lotul largit al Parmei in serie B.Apropo,ati vazut ca si freza i s-a pleostit?Sau i-o fi zis antrenorul ca nu merge cu golaneli.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează