INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor” » Mai ales Man: „Cel mai slab de pe teren"

Man și Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor”. Foto: Imago Images
Man și Mihăilă, criticați dur de italieni după un joc „dezamăgitor”. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 09:41 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 09:48

Eliminați cu Parma în semifinalele barajului de promovare în Serie A, 2-3 și 0-0 cu Cagliari, Dennis Man (24 de ani) și Valentin Mihăilă (23) n-au scăpat de tirul presei peninsulare. Primul a primit nota 5 în Gazzetta dello Sport. Al doilea, 5,5.

Parma a eșuat în lupta pentru promovarea în Serie A. După ce a condus-o cu 2-0 la pauză pe Cagliari, în turul semifinalelor, a pierdut, 2-3, primind trei goluri într-o repriză în care au jucat și Man, și Mihăilă. Iar în retur, sâmbătă seară, cu Man titular și cu Mihăilă intrat în locul lui Dennis, în minutul 66, nu a putut înscrie niciun gol. 0-0 și mai rămâne un sezon în Serie B. 

Dacă ar fi înscris, s-ar fi calificat în finala cu Bari la 3-3 scor general, pentru că era mai bine clasată în sezonul regulat (pe 4, în timp ce Cagliari fusese pe 5).

FC Argeș a retrogradat, Becali îl așteaptă acum pe Garita la FCSB
DINAMO E ÎN LIGA 1
FC Argeș a retrogradat, Becali îl așteaptă acum pe Garita la FCSB

Dennis Man și Valentin Mihăilă, puși la zid: „Atâtea fente, dar rezultat zero”

Nici Man, nici Mihăilă n-au scăpat de criticile presei italiene. Primul a fost principala țintă. „Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 5, la fel ca lui Mihăilă: „Nu a creat nicio acțiune periculoasă”.

Site-ul Parma Live a fost și mai aspru cu Man: „Antrenorul Pecchia l-a titularizat, el răspunzând cu o altă prestație dezamăgitoare. Fără îndoială, cel mai slab de pe teren. Nu a intrat deloc în meci și a fost fluierat când a ieșit. Nu a reușit aproape deloc să-și depășească adversarul direct”. Aceeași notă, 5. Valentin, 5,5: „A avut o șansă mare să se revanșeze. S-a văzut puțin, nu a găsit deloc ritmul potrivit”.

Tuttomercatoweb, la fel de necruțător cu Dennis: „Atâtea fente și atâtea tentative de dribling, dar rezultat zero. Nici nu a putut pătrunde în careu”. 5, o jumătate de punct sub Mihăilă: „Rar observat pe teren. A ratat o ocazie cu capul”.

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Cagliari (0-0)

Nici antrenorul Pecchia nu a fost mulțumit de Dennis Man și Valentin Mihăilă

Antrenorul Fabio Pecchia a regretat că l-a folosit pe Man pe aripa dreaptă: „Cred că ar fi găsit mai mult spațiu pe stânga. Mihăilă? Poate că ar fi trebuit să ofere ceva în plus la nivel tehnic, dar nu e ușor să intri astfel”. 

Citește și:

Panduru a găsit cele două momente-cheie din FC Argeș - Dinamo

Ionuț Radu i-a îngropat! Auxerre retrogradează după două gafe uriașe ale portarului român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
rumunek
rumunek  •  04 Iunie 2023, 16:40

Mulți parmegiani pe aici! Dacă dă unul dintre ei gol la națională, eventual unul decisiv în Kosovo, e bun sau mai plângem că a rămas Parma în Serie B? Titularii de drept din sezon de ce nu au dat gol? Eu știu că se joacă 10 în tren plus portarul. Poate că echipa a jucat slab, nu doar Man și Mihăilă. Pe tweeter-ul Parmei sunt vreo 3 faze evidențiate tot meciul, una e golul anulat. Cam puțin pentru un meci decisiv acasă.

marius1979
marius1979  •  04 Iunie 2023, 13:26

Respect Giovani. Sa fii in stare sa vinzi bibelourile astea la $20M euro ii performanta.

demolarii
demolarii  •  04 Iunie 2023, 12:14

Se vede ce " perle" au dus I Si V Becali la Parma. Cine mai crede că ei sunt credibili ca și impresari?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează