INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREŢ

Descriere fabuloasă făcută de englezi lui Cosmin Moţi: ”Un român nebun după nicotină, care apără penalty-uri în serie”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 22:05

Prestaţia senzaţională a românului Cosmin Moţi din meciul Ludogoreţ - Steaua, cînd fundaşul a reuşit să pareze două lovituri de la 11 metri, trimiţîndu-i pe bulgari în grupele Ligii, a făcut înconjurul lumii.
Echipa lui Moţi va debuta mîine în grupele Ligii, împotriva celor de la Liverpool, într-un meci care se va juca pe Anfield, iar englezii de la ”Four Four Two” au făcut o prezentare amplă echipei bulgare.

Numele lui Moţi apare chiar în primele rînduri de prezentare ale clubului. ”Un club cu 13 ani de existenţă şi un român nebun după nicotină o întîlnesc pe Liverpool după îndelung aşteptata sa întoarcere în Champions League”, este descrierea pe care o face publicaţia britanică celor de la Ludogoreţ.

Mai mult, la capitolul ”Legenda clubului”, englezii îl menţionează tot pe Cosmin Moţi. ”Pentru un club cu doar 13 ani de istorie e dificil să aibă un jucător cu statut de legendă, dar dacă există un idol în rîndurile fanilor din Razgrad, acesta e Cosmin Moţi. Fundaşul român a fost eroul returului din play-off, cu Steaua Bucureşti, cînd Ludogoreţ a cîştigat la penalty-uri şi a ajuns pentru prima oară în grupele UEFA Champions League”, mai scriu englezii.

Cei de la revista Four Four Two prezintă şi alte amănunte interesante, amintind cum a fost răsplătit Moţi la Razgrad după meciul cu Steaua, dar şi care sînt viciile jucătorului român.

”Patronul Domuschiev a promis că va numi o peluză a noului stadion cu numele lui Moţi şi i-a oferit un contract pe viaţă. Cu cîteva zile după performanţa sa senzaţională, românul a devenit cetăţean de onoare al oraşului Razgrad. Deloc rău pentru un jucător despre care fostul său şef de la Dinamo Bucureşti spunea că nu va avea niciodată succes în fotbal, pentru că fumează trei pachete de ţigări pe zi!”, au notat englezii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
supersolo
supersolo  •  16 Septembrie 2014, 19:33

Pe mine m-a distrat comentariul englezilor...adevarat ca tipii sunt dilii rau...daca si Moti a ajuns legenda e clar ...ce sa mai zici de un jucator de la Liverpool...pe de alta parte ...chiar daca nu vor castiga nici un punct ...echipa aia de la tara a intrat in istoria fotbalului bulgar ...cat despre Steaua ...nici ei nu erau mai departe in grupa asta ...nici ptr locul 3 nu aveau loc ...dar erau romani ..si eram acolo in grupe ...trebuie sa-i multumim lui Becali ca nu ne facem de ras iar in grupele UCL,,....stai sa vezi cate isi iau bulgarii dupa meciul asta ...Becali cred ca se va felicita pentru ratare si noi la fel....

helioglobalus
helioglobalus  •  16 Septembrie 2014, 17:59

descriere "fabuloasă" făcută de un englez nebun după heroină,despre care şeful lui a spus că nu va ajunge ziarist niciodată pentru că bagă în venă 3 seringi pe zi.

lucianfocus
lucianfocus  •  16 Septembrie 2014, 10:44

Ce rusine pe steaua ca au ajuns descultiu astiA dintr un sat din bulgaria sa joace in ucl...vroiam ca steau sa continue recordul rusinii in ucl dar s au orientat spre europa legue :(

Vezi toate comentariile (91)
Comentează