INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Despăgubiri de 21 milioane de euro! » FIFA a luat decizia în cazul "Mutu-cocaina"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 octombrie 2013 13:46

FIFA a luat decizia în procesul în urma căruia Adrian Mutu risca să plătească despăgubiri imense către Chelsea.

Echipele italiene Juventus şi Livorno vor fi nevoite să plătească despăgubiri în valoare de 21 de milioane de euro clubului englez, astfel că atacantul scapă fără a fi sancţionat.

În primă fază, verdictul fusese împotriva lui Mutu, dar forul a revenit asupra deciziei.

Cele două cluburi din Italia pot ataca această decizie la TAS, în termen de 21 de zile.

Prins dopat
Mutu a fost depistat pozitiv în 2004, după ce a consumat cocaină. Chelsea a decis să rupă contractul, iar Juventus a profitat de situaţie şi l-a transferat. În această afacere, torinezii au inclus şi clubul Livorno. Pentru că Juve avea prea mulţi extracomunitari, Luciano Moggi a apelat la o stratagemă: Livorno l-a legitimat pe român şi oficial Juventus l-a cumpărat de la acest club.

Cum comentează Giovanni
"Mutu a plătit pentru ce a făcut, a stat şapte luni pe tuşă, a plătit şi o amendă. Vina este a lui Juventus. În primă fază, ca să-l aibă, l-a trecut pe la Livorno, apoi a jucat un an şi jumătate la ei, ca să devină şi el campion. Juventus trebuia să aştepte să se termine suspendarea aceea de şapte luni pentru care Mutu era descalificat şi să discute după ce se termina suspendarea", a declarat Ioan Becali la Dolce Sport.

"În contractul pe care Mutu l-a semnat cu Chelsea existau nişte paragrafe... Se spune că în cazul în care jucătorul semnează cu altă echipă se obligă să dea despagubiri şi dacă jucătorul nu poate, sau nu este în această posibilitate, atunci cei care îl ajută sînt responsabili. Eu am vorbit cu Mutu şi acum o săptămînă, şi azi-noapte, avem legatură permanentă. Vina nu e a lui Mutu şi nu poate să plătească nici un milion ca să stingă acest conflict. El practic şi-a cîştigat salariul, nimic mai mult", a mai spus impresarul.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
ricco
ricco  •  19 Octombrie 2013, 04:56

Mutu = O STRICACIUNE cu un noroc FABULOS... si cu asta am spus tot...

donatelo
donatelo  •  18 Octombrie 2013, 23:32

MUTU NAS DE DIAMANT O TRAS SI EL O DUNGA SI SE IA TOATA LUMEA DE EL....HAHAHAA

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  18 Octombrie 2013, 19:25

le plateste neakoytza, sa'l aduca in groapa.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează