INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Detalii despre situația lui Ciprian Tătărușanu de la Olympique Lyon: „Venirea lui a zguduit lucrurile”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 19:09

Gregory Coupet (46 de ani), antrenorul cu portarii de la Lyon, a vorbit despre situația lui Ciprian Tătărușanu (33 de ani).

Tătărușanu, titularul postului de portar în prima reprezentativă a României, s-a declarat nemulțumit de statutul de rezervă pe care îl are la Lyon și vrea să caute o nouă echipă în iarnă. Oficialii clubului francez încearcă să detensioneze lucrurile. 

„Sunt trei mai competitori pentru postul de titular, Lopes, Tătărușanu și Racioppi. Situația e foarte ușor de gestionat, pentru că toți pun pasiune în ceea ce fac. Sosirea lui Ciprian a zguduit puțin lucrurile. E firesc, e un portar fantastic.

Când sunt cu ei nu mă simt ca un antrenor. Când au nevoie, sunt acolo pentru ei, iar răspunsul lor vine prin implicarea de care dau dovadă în pregătire”, a declarat Coupet pentru site-ul oficial al lui Lyon.

Vezi și:

Anthony Lopes: „Mă înţeleg superbine cu Ciprian Tătăruşanu, discutăm şi ne respectăm"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rivaldinho
rivaldinho  •  13 Septembrie 2019, 21:21
Postat de Adrian Popescu pe 13 Septembrie 2019, 19:44

Gregory Coipet a declarat la începutul conflictului că susține poziția unui nr 1 titular de drept și acela în opinia lui este Lopes...Chiar a dat exemplu ce a pățit el cu Barthez și a spus că la Lyon vrea să evite așa ceva

Pai ce voiai sa zica? Doar e francez ala. Tatarusanu a fost pacalit, trebuia sa plece de acolo ACUM.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  13 Septembrie 2019, 19:44

Gregory Coipet a declarat la începutul conflictului că susține poziția unui nr 1 titular de drept și acela în opinia lui este Lopes...Chiar a dat exemplu ce a pățit el cu Barthez și a spus că la Lyon vrea să evite așa ceva

Vezi toate comentariile (2)
Comentează