INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Detalii neștiute din viața fostului fotbalist Răzvan Raț, în prezent investitor la Imperiul Leilor. „E foarte ușor de pierdut controlul”

Dezvăluiri neștiute despre soția lui Răzvan Raț, Iulia. Foto: Instagram
Dezvăluiri neștiute despre soția lui Răzvan Raț, Iulia. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 13:00 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 13:26

Răzvan Raț este unul dintre antreprenorii de la „Imperiul Leilor” din acest sezon și  s-a numărat printre cei mai adulați jucători de fotbal din România, dar și unul dintre cei mai bine plătiți. Sportivul scoate la iveală amănunte mai puțin știute din cariera lui. 

„Problema sportivilor apare atunci când câștigă foarte mulți bani și în același timp apare faima, apare acest succes din punct de vedere sportiv și atunci faima plus banii sunt foarte greu de gestionat. În momentul în care ești și un sportiv de succes, în același timp ai un salariu mult peste media a ceea ce este în jurul tău începe, așa cum spun eu, să nu mai ai loc pe ușă. Începi să ai prea multă încredere în tine, să fii foarte ”umflat”. 

Sincer să vă spun este extrem, extrem de greu de gestionat această situație a sportivilor care și câștigă bine și sunt și sportivi de succes”, a declarat Răzvan Rat pentru Ego. 

Răzvan spune momentele de faimă și de apreciere din partea publicului sunt cu două tăișuri și cine are un caracter mai slab poate cădea în capcană.

„E ca atunci când ieși pe stradă și cineva vrea să facă poze cu tine. Ești recunoscut, lumea vrea să stea de vorbă cu tine pentru performanțele tale sportive, lucrurile astea sunt extrem de greu de gestionat”, a mai adăugat el.

Investitorul de la „Imperiul Leilor”  a fost căpitanul echipei naționale de fotbal, dar a activat și la cluburi de renume precum Șahtior Donetk, West Ham United, PAOK Salonic, dar și echipe din România precum Rapid, FCM Bacău sau ACS Poli Timișoara. 

„Mi s-a întâmplat și până când nu am avut pe cineva care să mă tragă de urechi și să mă ancoreze în realitate de fapt am fost și eu acolo. E foarte ușor de pierdut controlul”, a mai povestit celebrul sportiv. 

Explicația sinceră a fostului star al lui Real Madrid pentru refuzul unui transfer în Arabia Saudită: „Am atâția bani!”

Cea mai slabă națională din lume a intrat în istorie » Sărbătoare la ultimul meci din preliminariile EURO

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
1280
1280  •  21 Noiembrie 2023, 14:37

Raț este degeaba în platoul leilor dar dacă vreți voi …să fie om de afaceri , de ce nu ?! Se îmbracă și foarte prost iar discursul lui este sub nivelul celorlalți lei cu mult . Raț este om de afaceri așa cum Ana Maria Prodan este om de afaceri . Mulțumesc

parpalache
parpalache  •  21 Noiembrie 2023, 14:18

E insurat cu o femeie din Donețk!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close